Tgrt Haber

İhrama girdiği anları paylaşan Sefo'nun Umre pozları olay oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
25 Ocak 2024 11:56 - Güncelleme : 25 Ocak 2024 12:14
İhrama girdiği anları paylaşan Sefo'nun Umre pozları olay oldu

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Sefo, ihrama girdiği anları paylaştı. Takipçileriyle bol bol fotoğraf çektiren şarkıcı, sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi gördü.

'Tutsak', 'Bilmem mi?', 'Isabelle',  şarkılarla adını geniş kitlelere duyuran SefoUmre​'ye gitti. Geçtiğimiz haftalarda acil olarak ameliyata alınan şarkıcı​, bu sefer ise Umre fotoğraflarıyla dikkat çekti.

ŞARKICI SEFO, UMRE'YE GİTTİ 

Sefo şimdi de Umre pozlarıyla gündem olmayı başardı. Son olarak ameliyata girerken çektiği videolarla konuşulan şarkıcı, ihrama girdiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü isim Umre'ye gitmeden önce "Arkadaşlar Umre'ye gidiyorum hayırlısıyla. Gidelim, şu günahları bir dökelim" demişti.

İhrama girdiği anları paylaşan Sefo'nun Umre pozları olay oldu

ŞARKICI SEFO KİMDİR?

16 Mart 1998, Samsun​ doğumlu Sefo, Mart 2018'de ilk şarkısı "Yalan" ile müzik kariyerine başladı. 28 Haziran 2019'da "362" teklisini çıkardı. Bu tekliden sonra "Derdi Ne" şarkısını çıkardı. Şarkılarında genellikle pop ritmi kullanır. Sefo asıl çıkışını "Bilmem Mi?" isimli Reggaeton tarzı şarkısıyla oldu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...