Tgrt Haber

İki çocuk annesi Çağla Şikel, Nail Gönenli ile birlikteliğini ilan etti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
01 Şubat 2023 12:30 - Güncelleme : 01 Şubat 2023 13:48
İki çocuk annesi Çağla Şikel, Nail Gönenli ile birlikteliğini ilan etti!

Eski model ve sunucu Çağla Şikel, şarkıcı Emre Altuğ’dan 2015 yılında ayrıldıktan sonra hayatına kimseyi alamamış, 2 oğluyla gözlerden uzak bir hayat sürüyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde Avukat Nail Gönenli ile görüntülenem ünlü sunucu birlikteliğini itiraf etti.

Oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ​ ile 2008 yılında görkemli bir törenle evlenen Çağla Şikel, 2015 yılında boşanmıştı. 2015 yılından bu yana hayatına kimseyi almayan Çağla Şikel, Avukat Nail Gönenli ile birkaç kez görüntülenince ilişkisini doğrulamak zorunda kaldı. Ünlü sunucu "Her şey gördüğünüz gibi" dedi.

İki çocuk annesi Çağla Şikel, Nail Gönenli ile birlikteliğini ilan etti!

YAŞADIĞI İLİŞKİYİ İLK KEZ KABUL ETTİ

Özel hayatıyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınan Çağla Şikel, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarıyla konuşan Şikel, özel hayatıyla ilgili konuşmayacağını söyleyerek "Her şey gördüğünüz gibi" diyerek ilişkisini doğruladı. Bir dönem cemiyetin tanınmış psikologlarından Zeynep Selvili ile birlikte olan Nail Gönenli ise Aybüke Pusat​, Pınar Deniz, Bestemsu Özdemir ve Burcu Kıratlı ile ünlü oyuncularla anılmıştı. Özel hayatıyla sık sık konuşulan Çağla Şikel’in ise adı Kaan Yıldırım, Tolga Akış, Ali Kalyoncu ve Edis ile anılmış ancak ünlü sunucu tarafından yalanlanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...