Tgrt Haber

İlk bölümden itibaren vardı! Gönül Dağı'nın başrol oyuncusu ayrılıyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
22 Kasım 2023 10:43 - Güncelleme : 22 Kasım 2023 11:32
İlk bölümden itibaren vardı! Gönül Dağı'nın başrol oyuncusu ayrılıyor

Başrolünde Berk Atan ve Semih Ertürk’ün yer aldığı Gönül Dağı dizisinde ilk bölümden itibaren yer alan usta oyuncu Ali Düşenkalkar, diziye veda edecek.

TRT1​ ekranın reyting rekorları kıran dizisi Gönül Dağı’nda izleyicisini üzecek bir ayrılık yaşanacak. 4. sezonuyla televizyon ekranında olan dizinin ilk bölümünden itibaren Muarrem rolüyle yer alan oyuncu Ali Düşenkalkar’ın diziye veda edeceği öğrenildi.

GÖNÜL DAĞI’NDA AYRILIK

Usta oyuncu Ali Düşenkalkar geçen sezon 100. Bölümü geride bırakan fenomen dizi “Gönül Dağı”na 4. sezonunda veda ediyor. Düşenkalkar senaryodaki hikâyesi bittiği için 116. bölüm itibariyle ekipten ayrılacak.

Daha önce de ayrılık haberleri çıkan ancak yalanlanan oyuncu başından beri rol aldığı dizide Muarrem rolünü canlandırıyordu. Ali Düşenkalkar‘ın yeni proje görüşmeleri yapacağı öğrenildi.

İlk bölümden itibaren vardı! Gönül Dağı'nın başrol oyuncusu ayrılıyor

ALİ DÜŞENKALKAR KİMDİR?

1961 Kıbrıs doğumlu Ali Düşenkalkar, 1983 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu. Mezun olduktan sonra, İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda göreve başladı. Hâlen İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır. Munis Düşenkalkar'ın ağabeyidir. "V for Vendetta" filminin başrolü olan V karakterini Türkçe seslendirmiştir.

Kaynak: birsenaltuntaş.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...