Tgrt Haber

İlk eşinden İbrahim Tatlıses'e gelen mektubun perde arkası ilk kez ortaya çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
29 Aralık 2023 13:41 - Güncelleme : 29 Aralık 2023 13:58
İlk eşinden İbrahim Tatlıses'e gelen mektubun perde arkası ilk kez ortaya çıktı

İbrahim Tatlıses'in Şanlıurfa'da yaşayan ilk eşi Adalet Hanım tarafından yazılan mektup TGRT Haber'de yayınlanan Bilmedikleriniz programında detaylı olarak tekrar ele alındı. Olayın ayrıntılarını Yasemin Bozkurt ve Pınar Ergüner ilk kez ortaya çıkardı.

Yasemin Bozkurt yıllar önce konuk aldığı İbrahim Tatlıses’e ilk eşi Adalet Hanım’dan gelen mektup olayını Bilmedikleriniz'de anlattı.

İBRAHİM TATLISES​'İN İLK EŞİNDEN GELEN MEKTUP 

İbrahim Tatlıses’in 3 çocuğunun annesi Adalet Tatlı, yıllar önce Yasemin Bozkurt’un programına katılma teklifini nazikçe geri çevirerek ilk kez İbrahim Tatlıses’e yazdığı mektubu göndermişti. Yasemin Bozkurt Adalet Hanım’a sorduğu “İbrahim Tatlıses’le yıllarca evli kaldınız. Karı koca hakları vardır, siz İbrahim Tatlıses’e hakkınızı helal ediyor musunuz?” sorusuna, “Anlaşamamak, ayrılmak gibi şeyler ayrı hak hukuk gibi şeyler ayrı konudur. Bir Müslüman olarak kadere inanıyorum. İbrahim Tatlıses ile ayrılmasaydık İdo ve Melek nasıl dünyaya gelecektir. Ayrıldığımız için üzülmüyorum. Kazandıklarımın yanında kaybettiklerimi düşünemem bile. Ortada bir haksızlık varsa dahi hakkımı helal ediyorum.” cevabını almıştı.

İlk eşinden İbrahim Tatlıses'e gelen mektubun perde arkası ilk kez ortaya çıktı

ADALET HANIM'IN MEKTUBU YILLAR SONRA TEKRAR EKRANDA 

Yasemin Bozkurt Bilmedikleriniz'de yıllar önce Adalet Hanım’ın kendisine gönderdiği mektubu tekrar ekrana getireceğini belirterek, "İbrahim Tatlıses'e Adalet hanımdan aldığım mektubu vermiştim. Sonrasında İbrahim Tatlıses mektubu benden aldı. Yarın Adalet Hanım'ın İbrahim Bey'e yazdığı o mektubu ekrana getirelim. İbrahim Tatlıses iki defa evlendi. İlki az önce anlattığım Adalet hanım diğeri ise Ayşegül Yıldız." ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/tgrthabertv/status/1740289400045539569?s=20

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...