Tgrt Haber

İlk kez stadyumda konser verecek Ajda Pekkan’ın bilet fiyatları dudak uçuklattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
24 Şubat 2024 16:36 - Güncelleme : 24 Şubat 2024 16:36
İlk kez stadyumda konser verecek Ajda Pekkan’ın bilet fiyatları dudak uçuklattı

Haziran ayında ilk kez bir stadyumda konser verecek 77 yaşındaki Ajda Pekkan’ın bilet fiyatları dudak uçuklattı. Ünlü isimlerinde yer alacağı konserde en pahalı biletin fiyatı 15 bin TL’yi bulacak.

Yaz aylarında konser​ maratonuna başlayacak Ajda Pekkan​, hayatında ilk kez bir stadyumda konser verecek. Pekkan ile birlikte birçok sanatçının da yer alacağı konser biletleri 700 ila 15 bin TL arasında olacak.

AJDA PEKKAN'IN KONSER BİLETLERİ DUDAK UÇUKLATTI 

Ajda Pekkan'ın ilk kez stadyumda vereceği konserin biletleri dudak uçuklattı. Pekkan'ın yanı sıra Kenan Doğulu​, Sıla, Edis gibi isimlerinde yer aldığı konserin biletleri 700 liradan başlayıp 15 bin TL'ye çıktı. 

İlk kez stadyumda konser verecek Ajda Pekkan’ın bilet fiyatları dudak uçuklattı - 1. Resim

 

 

 

AJDA PEKKAN HEYECANINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI 

Sosyal medya hesabından vereceği konserinin heyecanını paylaşan Ajda Pekkan, "12 Haziran Beşiktaş Stadyumu Ajda ve Arkadaşları... Tabi ki merak ediyorsunuz kim bu arkadaşları. Çok sevdiğim arkadaşlarım, gönlüme dokunan sesler diye ufak bir tüyo vermiş olayım. İlerleyen zamanlarda zaten detayları öğreneceksiniz. Uzun soluklu kariyerimde bir ilk olması bakımından da Beşiktaş Stadyumu konserini çok önemsiyorum ve büyük heyecan içinde hummalı bir hazırlık sürecindeyiz. Hepimiz için unutulmaz bir hatıra hafızalardan silinmeyecek bir gece olması dileğiyle. Öyleyse 12 Haziran'da sağlıkla ve huzurla, heyecan ve aşkla siz, çok sevdiklerimle buluşmak üzere." diyerek ilk kez vereceği konserin detaylarını paylaştı. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...