Tgrt Haber

İlker Aksum ‘Baba olmak istiyorum’ diyerek en büyük pişmanlığını açıkladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
18 Ekim 2023 14:21 - Güncelleme : 18 Ekim 2023 14:21
İlker Aksum ‘Baba olmak istiyorum’ diyerek en büyük pişmanlığını açıkladı

Yabancı Damat, Güz Sancısı ve 20 Dakika gibi yapımlarda rol alan İlker Aksum, haziran ayında evlendiği eşiyle nasıl tanıştığını anlatırken, hayattaki en büyük pişmanlığını da dile getirdi.

52 yaşındaki oyuncu İlker Aksum, Ceyda Düvenci​ ile Bambaşka Sohbetler’in bu haftaki konuğu oldu. Evliliğinden, hayattaki en büyük pişmanlığına kadar gelen tüm soruları cevaplayan oyuncu, gündem olacak bir itirafta da bulundu. Oyuncu ayrıca Aras Bulut İynemli​ ve Kıvanç Tatlıtuğ​'un oyunculuklarını da övdü.

İLKER AKSUM EŞİYLE NASIL TANIŞTIĞINI ANLATTI

Haziran ayında Dilay Ekmekçioğlu ile nikah masasına oturan İlker Aksum, eşiyle nasıl tanıştığını ilk kez açıkladı. Eşinin nefes terapisti olduğunu anlatan Aksum, "Gerçekten çok kötü depresyondayken, menajerim Duygu dedi ki 'seni birisiyle tanıştıracağım adı Dilay nefes koçu' dedi.

İlker Aksum ‘Baba olmak istiyorum’ diyerek en büyük pişmanlığını açıkladı

Ben de böyle şeylere inanmam tabi; evren, gel bana, nefes koçluğu, öfff yani... Gerçekten eşim beni nefes terapisiyle çok çok başka yere götürdü, menajerim de çöpçatanım oldu ve evlendik. Dilay anında seni etkiliyor, Star Wars'da olur ya, acayip enerjisi var." sözleriyle evlilik sürecinden bahsetti.

“BABA OLMAK İSTİYORUM”

İlker Aksum, Ceyda Düvenci’nin sorduğu sorulara bir bir cevap verdi. İlk kez bir itirafta da bulunan oyuncu, "Baba olmak istiyorum. Çok pişmanım, 30'lu yaşlarda çocuk sahibi olmadığıma çok pişmanım" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...