Tgrt Haber

İlker Aksum müjdeyi verdi: Baba oluyorum

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Snob Magazin
24 Ekim 2023 09:15 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 09:32
İlker Aksum müjdeyi verdi: Baba oluyorum

Geçtiğimiz aylarda katıldığı programda baba olmak istediği dile getiren 52 yaşındaki oyuncu İlker Aksum baba olacağını duyurdu.

Haziran ayında nefes terapisti Dilek Ekmekçioğlu ile evlenen İlker Aksum, eşi ile AVM’de görüntülendi. Bir hayli heyecanlı olan oyuncu İlker Aksum, eşinin 2 aylık hamile​ olduğunu açıkladı. 

İLKER AKSUM BABA​ OLUYOR

Yabancı Damat, 20 Dakika ve Çarli gibi unutulmaz dizilerde yer alan İlker Aksum, eşiyle birlikte AVM’de görüntülendi. Evliliği hakkında konuşan oyuncu, "Evlilik harika gidiyor. Dördüncü ayımızı doldurduk. Herkese evliliği tavsiye ediyorum. 52 yaşındayım. Evladımız olacak. Eşim iki aylık hamile" sözleriyle baba olacağını açıkladı. Projelerinden de bahseden başarılı oyuncu, "Seneye hem film hem dizi var. Ortalığı kasıp kavuracağım" dedi. 

İlker Aksum müjdeyi verdi: Baba oluyorum

İLKER AKSUM EN BÜYÜK PİŞMANLIĞINI AÇIKLAMIŞTI

İlker Aksum, Ceyda Düvenci’nin sorduğu sorulara bir bir cevap verdi. İlk kez bir itirafta da bulunan oyuncu, "Baba olmak istiyorum. Çok pişmanım, 30'lu yaşlarda çocuk sahibi olmadığıma çok pişmanım" dedi.

İLKER AKSUM KİMDİR?

23 Mayıs 1971, Isparta doğumlu İlker Aksum, 1989 yılında girdiği Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nı 1993 yılı sonunda bitirmiştir. “Sır Dosyası” dizisinde bir bölüm oynadı. Bu sayede Taylan Biraderler ile tanıştı. Kısa süre sonra, başrolünü bir şempanzenin oynadığı “Çarli” dizisinde Afakan Dayı olarak yer aldı. Peş peşe birçok projede yer alan oyuncu asıl çıkışını ise Yabancı Damat dizisndeki Ruşen karakteriyle yaptı. 

Kaynak: Snob Magazin

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...