Tgrt Haber

İlyas Salman yine şaşırttı: Çok iyi adamdım, yattığım yer incitmesin

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
22 Eylül 2022 11:34 - Güncelleme : 22 Eylül 2022 11:55
İlyas Salman yine şaşırttı: Çok iyi adamdım, yattığım yer incitmesin

Ünlü sanatçı İlyas Salman geçtiğimiz gün kendisiyle ilgili çıkan ‘öldü’ haberine ilginç bir tepkide bulundu. Salman sosyal medya üzerinden öldüğü yönündeki habere "Çok iyi adamdım, yattığım yer incitmesin” dedi.

Sosyal medya​ hesabını aktif olarak kullanan İlyas Salman hakkında mütemadiyen yapılan ‘öldü’ haberlerine bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz gün öldüğü söylenen haberler ortaya çıkınca Salman’ın sosyal medya hesabı üzerinden yanıtı gecikmedi.  

İlyas Salman yine şaşırttı: Çok iyi adamdım, yattığım yer incitmesin

"CEBECİ MEZARLIĞI'NDA YER BIRAKMADIM"

Yeşilçam’ın usta oyuncuların İlyas Salman, polemikleriyle ve sivri çıkışlarıyla biliniyor. Sosyal medya hesaplarını da aktif olan olarak kullanan usta oyuncu hakkında daha önce de olduğu gibi ‘öldü’ iddiası ortaya atıldı. Salman’dan bunun üzerine yanıt gecikmedi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabı Twitter üzerinden şu paylaşımda bulundu: "Çok iyi adamdım, yattığım yer incitmesin. Yalnız Cebeci Mezarlığı'nda yer bırakmadım yeminle"

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...