Tgrt Haber

İmaj değiştiren Nur Fettahoğlu, eleştiri yağmuruna tutuldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
01 Şubat 2024 14:20 - Güncelleme : 01 Şubat 2024 14:20
İmaj değiştiren Nur Fettahoğlu, eleştiri yağmuruna tutuldu

Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas'ın başrolünde yer aldığı Yabani dizisinde rol alan Nur Fettahoğlu imajını tazeleyerek sarışın oldu.

Uzun süredir koyu saçlarıyla ekranda olan Nur Fettahoğlu, sarışın oldu. Yabani​ dizisinin kadrosuna dahil olan oyuncu​, yeni imajıyla izleyici karşısına çıktı. Yeni imajını sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, yorum yağmuruna tutuldu.

NUR FETTAHOĞLU SARIŞIN OLDU 

Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren ünlü oyuncu, bu defa imaj değişikliğiyle gündem oldu. Kızıl olan saçlarını sarıya boyatan Fettahoğlu, 'Biraz duygusal, biraz heyecan, biraz stres… Her türlü karmaşanın içinde yüzümde tebessüm bırakan, yanımda olan herkesi kucaklıyorum… İyi ki varsınız!' notuyla yeni fotoğraflarını paylaştı. Oyuncunun paylaşımına Esra Dermancıoğlu​, Enis Arıkan, İrem Helvacıoğlu gibi ünlü isimler de yorum yaptı. 

İmaj değiştiren Nur Fettahoğlu, eleştiri yağmuruna tutuldu - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...