Tgrt Haber

İmaj tazeleyen Aleyna Tilki, saçlarını kısacık kestirdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
26 Ocak 2024 09:17 - Güncelleme : 26 Ocak 2024 09:23
İmaj tazeleyen Aleyna Tilki, saçlarını kısacık kestirdi

Tarzı ve açıklamalarıyla çok konuşulan Aleyna Tilki, şimdi de yeni imajıyla gündem oldu. Saçlarını kısacık kestiren genç isim, beğeni yağmuruna tutuldu.

Son olarak 'Sahneye çıkmam engelleniyor’ sözleriyle günlerce konuşulan Aleyna Tilki​, uzun saçlarını bir anda kısacık kestirdi.

YENİ İMAJINI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Yıllardır uzun olan saçlarını kısacık kestiren genç yıldız son halini "Saçlarıma bakın" diyerek paylaştı. Oyuncunun yeni imajı takipçilerinden tam not aldı. Ünlü isme sosyal medyada; 'Çok güzel olmuş', 'Harika görünüyor', ‘Bu hali daha genç gözüküyor’, 'Yakışmış' gibi yorumlar yapıldı.

İmaj tazeleyen Aleyna Tilki, saçlarını kısacık kestirdi

AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU 

Konuk olduğu programda dikkat çeken açıklamalarda bulunan Aleyna Tilki, “Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz” dedi. Konser​ esnasında yaşadıklarını anlatan Tilki, “Benim konserimde bomba​ da patladı. Prodüktörümü 30 santim kasap bıçağıyla ortadan ikiye de böldüler, gözümün önünde bir tane adamın bacağı da koptu, sahneye bıçakla biri de atladı” sözleriyle günlerce konuşulmuştu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...