Tgrt Haber

İmaj yenileyen İlayda Şeker’i görenler tanıyamadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
15 Aralık 2023 14:49 - Güncelleme : 15 Aralık 2023 14:49
İmaj yenileyen İlayda Şeker’i görenler tanıyamadı

Survivor yarışmasıyla tanınan İlayda Şeker, imajını yenileyerek sarı saç rengini değiştirdi. Görenlerin tanıyamadığı Şeker, sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile evlenen eski yarışmacı İlayda Şeker, sarı saçlarını boyattı. Sosyal medyayı aktif kullanan Alişan, yeni imajını takipçileriyle paylaştı.

İLAYDA ŞEKER'İ GÖRENLER TANIYAMADI 

Survivor 2021 yarışmasının şampiyonu Türk pehlivanı İsmail Balaban ile görkemli bir törenle evlenen İlayda şeker, her paylaşımıyla konuşulmaya devam ediyor. Yarışmada ve daha sonrasında sarışın görmeye alıştığımız Şeker, saç rengini değiştirdi. Bazı takipçileri fenomenin yeni saç renginin kendisine çok yakıştığını söylese de, bazı takipçiler ise sarışın halinin kendisine ayrı bir hava kattığını yazdı.

İmaj yenileyen İlayda Şeker’i görenler tanıyamadı

İmaj yenileyen İlayda Şeker’i görenler tanıyamadı

İLAYDA ŞEKER KİMDİR?

1994 Nevşehir​ doğumlu İlayda Şeker, 2021 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyurdu. Şeker, "İnsülinlerinizi hazırlayın, şekerinizi yükseltmeye geliyorum." sözleriyle yarışma başlamadan konuşulmaya başlamıştı. Geçtiğimiz yıl 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile evlenen Şeker, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...