Tgrt Haber

İmam hatiplere hakaret eden Gülşen, 'kötü niyetli kişilere malzeme verdim' diyerek özür diledi

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
25 Ağustos 2022 18:43 - Güncelleme : 25 Ağustos 2022 19:09
İmam hatiplere hakaret eden Gülşen, 'kötü niyetli kişilere malzeme verdim' diyerek özür diledi

İmam Hatip Liselilerine 'sapık' benzetmesi yapan şarkıcı Gülşen özür diledi. Açıklamasında "Kötü niyetli kişilere malzeme verdim" ifadesini kullanan Gülşen, "Söylemimden rahatsız olan herkesten özür dilerim. Daha başka bir dil bulmalıydım" dedi.

Giydiği kıyafetler ve sergilediği davranışlarla magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Gülşen​, yeni bir skandala imza attı. Nisan ayında verdiği bir konserde İmam Hatipliler​ hakkında söylediği skandal ifadelerin görüntüleri ortaya çıkınca her kesimden tepki yağdı.

ESPRİ OLARAK NİTELENDİRDİ

Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Gülşen skandal ifadeleri espri olarak nitelendirdi.

Gülşen, "Uzun yıllardır birlikte çalıştığım çalışma arkadaşlarım ile iş ve çalışma ortamında yapmış olduğum bir espri toplumu kutuplaştırmayı hedefleyen kimseler tarafından öne çıkarılarak yayınlanmıştır. Sözlerimin ülkemizdeki kutuplaştırmayı hedefleyen kötü niyetli kimselere malzeme vermiş olmasından dolayı üzgünüm. İnandığım özgürlüğü savunurken, eleştirdiğim radikal uca kendimin savrulduğunu görüyorum. Videodaki söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum. Daha başka bir dil bulmalıydım; bulacağım... " dedi.

İmam hatiplere hakaret eden Gülşen, 'kötü niyetli kişilere malzeme verdim' diyerek özür diledi

GÖZALTINA ALINDI

"Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Gülşen, polisler tarafından gözaltına alındı. Beşiktaş'taki evinde gözaltına alınan şarkıcı Gülşen'in ifadesinin alınması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Konserinde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şarkıcı Gülşen, emniyette yaklaşık 4 saat ifade verdikten sonra Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ömer 26 Ağustos 2022 10:03

Bu özür kendini kurtarmak için samimimiyetsizce yapılmış bir özürdür.

Fatih25 Ağustos 2022 21:36

Özre bakarmısınız. Utanmazlar.

Sonraki Haber Yükleniyor...