Tgrt Haber

İbrahim Tatlıses açtı ağzını yumdu gözünü! Nusret ve CZN Burak’a hakaret gibi açıklama

01 Nisan 2022 10:21 - Güncelleme : 01 Nisan 2022 10:27
Mustafa Sarıgül de daha önce yaptığı bir açıklamada, dünyaca ünlü kasap Nusret Gökçe'yi kendisinin meşhur ettiğini söylemişti.

Arabesk müziğin en önemli isimlerinden İmparator İbrahim Tatlıses, 11 yıl önce uğradığı silahlı saldırının ardından yöneldiği yemek sektöründe dünyaya açılmaya hazırlanıyor. Kendi adını taşıyan çiğ köfte ve lahmacunlarla sektöre giren Tatlıses, küresel çapta ün kazanmış olan Türk restoran işletmecileri Nusret ve CZN Burak’ı topa tuttu.

Mustafa Sarıgül de daha önce yaptığı bir açıklamada, dünyaca ünlü kasap Nusret Gökçe'yi kendisinin meşhur ettiğini söylemişti.

Kendi ismiyle girdiği gıda sektöründe en sevilen markalar listesinin ilk sıralarında yer alan İbrahim Tatlıses, Tatlıses çiğ köfte ve lahmacunlarını dünya markası haline getirmeye hazırlanıyor. İsmini sadece müzik değil yemekle de küresel çapta duyurmak isteyen İmparator, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Nusret ve CZN Burak hakkında söyledikleriyle olay oldu.

ADETA GÖZDAĞI VERDİ

Küresel çapta kendisine rakip istemediği anlaşılan Tatlıses, daha önce gıda sektöründe üne kavuşan Nuset ve CZN Burak’ı eleştirdi. 2010 yılında kurduğu Tatlıses Gıda’nın yeni yatırımlarını ve dünyaya açılacağını duyurmak için bağlı olduğu menajerlik şirketi Poll Production'da basın mensuplarını ağırlayan İmparator, Nusret Gökçe ve CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir’e gözdağı verdi.

DÜNYAYA AÇILMAYA HAZIRLANIYOR

Takvim’in haberine göre, kendi adını taşıyan çiğ köfte ve lahmacun markasıyla dünyaya açılmaya hazırlanan İbrahim Tatlıses, dünya çapında şöhreti yakalayan Nusret Gökçe ile CZN Burak'a gözdağı verdi. Tatlıses, 2010 yılında kurduğu Tatlıses Gıda'nın yeni yatırımlarını duyurmak için önceki gün bağlı olduğu menajerlik şirketi Poll Production'da basın mensuplarını ağırladı.

Avrupa ve Ortadoğu başta olmak üzere tüm dünya ülkelerinde bayilik anlaşmaları yaptığını açıklayan Tatlıses, dünya çağında üne kavuşmuş Türk isimler Nusret ve CZN Burak’ı eleştiri yağmuruna tuttu.

"BENİM SAYEMDE PİYASAYA ÇIKTILAR"

Ünlü ikili için "Benim sayemde piyasaya çıktılar" diyen Tatlıses, ikisini de kendisine rakip görmediğinin altını çizdi. Tatlıses’in 1984’ten beri var olduğunu belirten, iklinin ise ürünlerinin maliyetini düşürmek için içlerine farklı maddeler karıştırdığını öne süren Tatlıses, şu ifadeleri kullandı:

"MİLLETE ÇAMUR SATIYORLAR"

"Tatlıses 1984'den beri var ama onlar yoktu. Kimseyi rakip görmüyorum. Kendi yemediğim şeyi, kimseye yedirmem. Onlar benim yaptığım işi yapmıyor. İsotun bilmem neyini alıyor. Zeytinyağının bilmem neyini kullanıyor, içine su mu katıyor ne katıyor! Biz onlar gibi su kullanmıyoruz. Onlar su ile kaynatıyorlar. İspat ederdim. Bakıyorsun çamur. Millete çamur satıyorlar herhalde."

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...