Tgrt Haber

“İnci Taneleri” dizisinden “Hatıran Yeter” özrü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2024 17:41 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 17:41
“İnci Taneleri” dizisinden “Hatıran Yeter” özrü

İnci Taneleri dizisinde Yılmaz Erdoğan Hatıran Yeter şarkısı söylemiş ve parçanın Ferdi Tayfur’a ait olduğunu açıklamıştı. Yapılan hata kısa sürede telafi edildi.

Başrolünde Kubilay Aka​, Hazar Ergüçlü​ ve Kubilay Aka'nın yer aldığı İnci Taneleri​ dizisinde yapılan hata sonrası özür mesajı yayınlandı. Yılmaz Erdoğan​'ın oynadığı Azem'in Hatıran Yeter şarkısını söyledikten sonra bestesinin de Ferdi Tayfur’a ait olduğu söylendi. Yapılan hata kısa sürede telafi edildi. 

İNCİ TANELERİ DİZİSİNDEN ÖZÜR 

Açıklamada “İnci Taneleri’nin 3. bölümünde ilk olarak Ferdi Tayfur​ ustamızın yorumuyla ünlenen ‘Hatıran Yeter’ şarkısını bestesinin de Ferdi Tayfur’a ait olduğu söylendi. Bu yanlışlık için özür dileriz. Bu şarkının sözleri Şair Ahmet Selçuk İlkan’a, müziği ise Sayın Yılmaz Tatlıses’e aittir. Bu harika eseri hayatımıza katan ustalara saygılarımızı sunuyor, bu vesileyle Sayın Yılmaz Tatlıses’i rahmetle anıyoruz…” cümlelerine yer verildi.

“İnci Taneleri” dizisinden “Hatıran Yeter” özrü - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...