Tgrt Haber

Instagram'ın kapatılması sonrası Meta'dan ilginç iş ilanı! Demet Akalın "Ben hazırım" dedi

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
04 Ağustos 2024 23:36 - Güncelleme : 05 Ağustos 2024 00:09
Instagram'ın kapatılması sonrası Meta'dan ilginç iş ilanı! Demet Akalın "Ben hazırım" dedi

Instagram'ın kapatıldığı günlerde Facebook'un da içinde yer aldığı çatı şirket Meta'nın Türkçe bilen çalışan bulmak için iş ilanı açtığı ortaya çıktı. Sosyal medyadaki bu habere Demet Akalın'ın verdiği tepki dikkat çekti.

Mark Zuckerberg'e ait Meta​ şirketi Instagram​'ın Türkiye​'de erişim yasağı kapsamına alındığı gün Türkçe​ bilen yönetici ilanı yayınladı. Hükümetle Instagram arasında görüşmeler sürerken bu adımın gelmesi dikkat çekti. Bu haberin sosyal medyada yayınlanması sonrası şarkıcı Demet Akalın da esprili bir dille "Ben hazırım" cevabı yazdı.

Meta'nın iş ilanında, "Türkçe bilen yönetici arıyoruz" başlığı bulunuyor. Başvuracak kişilerin Türkiye'deki sosyal medya ve dijital pazarlama dinamiklerini yönetmede uzman olması gerektiği vurgulandı. 

Instagram'ın kapatılması sonrası Meta'dan ilginç iş ilanı! Demet Akalın

DEMET AKALIN HAZIR!

Sosyal medyada zaman zaman yaptığı Türkçe yazım kuralları yanlışlarıyla da dikkat çeken şarkıcı Akalın, kendisiyle şakacı bir dille alay ederek bu görev için hazır olduğunu duyurdu.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...