Tgrt Haber

İpek Açar'ın mutlu günü! Oğluna kavuştu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
19 Aralık 2023 14:12 - Güncelleme : 19 Aralık 2023 14:16
İpek Açar'ın mutlu günü! Oğluna kavuştu

Müzisyen Alper Kömürcü ile 2019 yılında evlenen İpek Açar, 2. kez anne oldu. Hem Açar’ın hem de bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

2015 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Kayahan’ın eski eşi İpek Açar​, 2019 yılında müzisyen Alper Kömürcü ile evlendi. Yaz aylarında bebek beklediği haberlerini doğrulayan Açar, doğum yaptı.

İPEK AÇAR 2. KEZ ANNE OLDU

İpek Açar ve Alper Kömürcü oğullarını kucaklarına aldı. Çiftin bebekleri, 14 Aralık'ta Muğla Bodrum'da özel bir hastanede gerçekleşen normal doğumla dünyaya geldi. Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, çift oğullarına Ömer Alp adını verdi.

İpek Açar'ın mutlu günü! Oğluna kavuştu

İPEK AÇAR KİMDİR?

7 Şubat 1976 tarihinde Ankara’da doğan İpek Açar, 11 yaşındayken TAÇSAV müzik yarışmasındaki performansı ile birincilik ödülü aldı. Opera sanatçısı Belkıs Aran’dan ses eğitimi alan İpek Açar. Berklee College Of Music Singer-Songwriter bölümünü bitirip Professionel Certificate aldı. 1995 yılından itibaren Kayahan​ albümlerinin tamamında yardımcı prodüktörlük ve vokalistlik yaptı. 1999 yılında vokalistliğini yaptığı Kayahan ile evlendi. İpek Açar ile Kayahan'ın, Aslı Gönül isimli bir kız çocuğu bulunuyor. 22 yıl evli kalan çiftin mutluluğu Kayahan'ın 2015 yılında hayatını kaybetmesiyle son buldu.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...