Tgrt Haber

İrem Derici, Atakan Işıktutan ile yaşadığı ilişkinin bitme nedenini açıkladı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
21 Eylül 2023 13:11 - Güncelleme : 21 Eylül 2023 13:36
İrem Derici, Atakan Işıktutan ile yaşadığı ilişkinin bitme nedenini açıkladı

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Atakan Işıktutan ile yaşadığı 8 aylık ilişkisinin yoğunluk nedeniyle bittiğini açıkladı.

Şarkıylarıyla ve içtenliğiyle gönülleri fetheden ünlü şarkıcı İrem Derici​, geçtiğimiz aylarda gönlünü, kendisinden 7 yaş küçük sporcu ve eski Survivor​ yarışmacısı Atakan Işıktutan'a kaptırmıştı.

"BİRBİRİMİZE VAKİT AYIRAMAZ OLDUK"

Sevgilisinin ailesiyle tanışmış olan İrem Derici, Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını duyurarak şu açıklamayı yapmıştı:

"Haberler girmeye başladı, biz baştan konuşalım da kimse komplo teorilerine girmesin. 8 ay muhteşem bi’ şey yaşadık Atakan’la, hala benim için dünyanın en kıymetli insanı. Ama korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz.Birbirimize vakit ayıramaz olduk. Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük, yıpranmamak ve sonrasında daha da kırılmamak adına. Bana hiç yaşamadığım bir sevgi yaşattığın için sana çok teşekkür ederim, iyi gününde de kötü gününde de ilk arayacağın insan benim bunu unutma tanıdığım en beyefendi adam."

"PİSLEŞMEDEN AYRILIK​ KARARI ALDIK"

Derici, önceki gün Cihangir'deki bir mekandan çıkarken açıklama yaptı. Sekiz aylık aşkı Atakan Işıktutan’dan ayrılan şarkıcı "İlişki demek birlikte vakit geçirmek demek. O da yoğun çalışıyor ben de. Arka arkaya 4 konserin ardından sevdiğin adama vakit ayıramıyorsun. Çünkü kolun bacağın tutmuyor yorgunluktan. Genelde benim ilişkilerim kavga ve gürültü ile bitiyor. Bu sefer işler pisleşmeden ve birbirimize hırçınlaşmadan ayrılık kararı aldık. Çok değerli benim için." dedi.

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...