Tgrt Haber

İrem Derici hastanelik oldu, İbo Show yeni konuğunu buldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
29 Aralık 2023 09:29 - Güncelleme : 29 Aralık 2023 09:42
İrem Derici hastanelik oldu, İbo Show yeni konuğunu buldu

Bu yıl İbo Show konukları arasında yer alan İrem Derici, çekim günü hastanelik olunca Derici’nin yerine acil olarak Aleyna Tilki getirildi.

İrem Derici​ yılbaşında yayınlanacak İbo Show’a konuk olmak için tüm hazırlıkları yapmıştı. Hülya Avşar​, Serdar Ortaç​, Şafak Sezer​, Cenk Eren gibi isimlerin yer aldığı çekim günü fenalaşan Derici, yerine acil yeni isim arandı. Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde yapılan çekimlere saatler kala son dakika Aleyna Tilki​ yılbaşı yayınına dahil edildi.

İREM DERİCİ HASTALANINCA YERİNE ALEYNA TİLKİ GETİRİLDİ 

İrem Derici, bu yıl 3. kez katılacağı İbo Show programının yılbaşı çekimine rahatsızlanınca katılamadı. İbo Show ekibi acil olarak yeni isim arayışlarına başladı. Son dakikada genç şarkıcı Aleyna Tilki ile anlaşma sağlandı. 

İrem Derici hastanelik oldu, İbo Show yeni konuğunu buldu

"ELBİSEM ELİMDE KALDI"

İrem Derici çekim günü sabah çok erken saatlerde ateşlendiğini idrar yolları enfeksiyonu geçirdiğini belirterek, “Sabah 5.00’te çok şiddetli bir sancı ile uyandım ama öyle böyle değil. Yerimden kalkamadım. 5 serum ve antibiyotiklerle ancak toparlandım. Yayına katılamamak o kadar içime oturdu ki; 3. yılım olacaktı İbo Show’da… Elbisem elimde kaldı… Sonra sağ olsun Aleyna o gün boşmuş, Aleyna gitti benim yerime… Seneye kısmetse…” dedi.

 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...