Tgrt Haber

İrem derici konseri için servet harcadı, sahne şovları nefes kesti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Snob Magazin
11 Ekim 2023 11:58 - Güncelleme : 11 Ekim 2023 11:58
İrem derici konseri için servet harcadı, sahne şovları nefes kesti

Dün akşam Harbiye Açık Hava sahnesinde sahne alan İrem Derici, iddialı bir sahne şovuna imza attı. Sahnesi için servet harcayan Derici, çıtayı yükseltti.

Uzun süredir bu konser​ için hazırlanan İrem Derici​ kesinin ağzını da açtı. Uzun süre konuşulacak sahne şovlarına imza atan şarkıcının, 16 kişilik orkestrası ve 20 dansçıdan oluşan ekibiyle sahneye çıktığı öğrenildi.

İREM DERİCİ SAHNE ŞOVU İÇİN SERVET HARCADI

Harbiye Açık Hava sahnesi 3 milyon TL harcayan Derici’nin konserinde toplamda 150 kişi çalıştı. Marakeş​, Amsterdam, İstanbul ve New York kategorilerinden oluşan bölümler için ayrı ayrı dekor hazırlayan Derici, ışık şovları ve dansçılarla beğeni topladı.

İrem derici konseri için servet harcadı, sahne şovları nefes kesti

"HİÇ BOŞUNA UĞRAŞMAYIN"

“Ben bu işim ‘Messi’siyim” diyen İrem Derici muhteşem geçen gecenin sonunda dakikalarca alkışlandı. Zaman zaman seyircisiyle sohbet eden Derici, “Magazincilere bozuldum biraz. ‘Neden bu kadar sık sevgili değiştiriyorsunuz?’ diye sordular. Dedim ki ‘Bugün başka şeyler sorup benim 3 milyonluk sahne şovumun önüne geçemezsiniz. Hiç boşuna uğraşmayın’. Az bile sevgili değiştiriyorum, herkes kendi hayatına baksın, 3 gün sonra yine aşık olurum kimseye de hesap vermem” sözleri büyük bir tezahüratla karşılandı.

Kaynak: Snob Magazin
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...