Tgrt Haber

İrem Derici sosyal medyadan duyurdu! Gökhan Fırat'la ilk kez yan yana

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
08 Kasım 2023 12:11 - Güncelleme : 08 Kasım 2023 12:11
İrem Derici sosyal medyadan duyurdu! Gökhan Fırat'la ilk kez yan yana

Kısa süre önce Survivor yarışmasıyla tanınan Atakan Işıktutan’dan ayrılan İrem Derici yeni birlikteliğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Şarkıcı İrem Dericisosyal medya​ hesabından yeni beraberliğini duyurdu. Bir süredir yönetmen Gökhan Fırat ile beraber olan Derici, ilk kez sosyal medyadan fotoğraf paylaştı.

İREM DERİCİ YENİ BİRLİKTELİĞİNİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

İrem Derici bir süredir beraber olduğu yönetmen Gökhan Fırat ile sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Derici paylaşımının altına kalp emojisi koyan Gökhan Fırat’a “Yazlarına kışlarına talibim” cevabını verdi.

İrem Derici sosyal medyadan duyurdu! Gökhan Fırat'la ilk kez yan yana

İREM DERİCİ, ATAKAN IŞIKTUTAN’DAN KISA SÜRE ÖNCE AYRILDI 

Şarkıları kadar özel hayatıyla da çok konuşulan İrem Derici, Survivor yarışmasına katılan Atakan Işıktutan ile 8 ay süren birlikteliğini şu sözlerle bitirdi; “Korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz. Birbirimize vakit ayıramaz olduk. Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük, yıpranmamak ve sonrasında daha da kırılmamak adına”

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...