Tgrt Haber

İrem Sak’ın Dua Lipa paylaşımı 12 milyon kez izlendi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
04 Aralık 2023 11:54 - Güncelleme : 04 Aralık 2023 12:14

Sosyal medya hesabından saçlarını kızıla boyayan Dua Lipa’yı paylaşan oyuncu İrem Sak, 12 milyondan fazla izlenmeye ulaştı.

Son günlerde Ölümlü Dünya 2 ile gündemde olan İrem Sak, sosyal medya hesabından paylaştığı eğlenceli videolarla adından söz ettiriyor. Son olara saçlarını kızıla boyayan dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'yı ti'ye aldığı videoyu paylaşan oyuncu, izlenme rekoru kırdı. 

İREM SAK'DAN DUA LIPA PAYLAŞIMI 

Ölümlü Dünya 2 ile sinema severlerle buluşan İrem Sak, başarılı performansının yanı sıra sosyal medyadan paylaştığı eğlenceli videolarla adından söz ettiriyor. Sosyal medya hesabından saçlarını kızıla boyayan dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa ile Yalan Dünya dizisinde oynadığı Tülay karakterinin videosunu paylaşan Sak, beğeni topladı.

İrem Sak’ın Dua Lipa paylaşımı 12 milyon kez izlendi

 VİDEO 12 MİLYON İZLENMEYİ GEÇTİ 

Dua Lipa’nın yeni kızıl imajı, İrem Sak’ın ikonik bir karakter haline gelen “Yalan Dünya” dizisinde oynadığı Tülay’a benzetilmişti. Bunu gören oyuncu, sosyal medya hesabından eğlenceli bir video paylaştı. Bu paylaşımlarla büyük ilgi gören Sak, 4 günde 12 milyon izlenmeye ulaştı.

Kaynak: Birsen Altuntaş

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...