Tgrt Haber

IShowSpeed saldırıya uğradı! Cristiano Ronaldo sevgisi başına iş açtı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
04 Temmuz 2024 11:45 - Güncelleme : 04 Temmuz 2024 11:45

Dünyaca ünlü rapçi ve yayıncı IShowSpeed, Norveç ziyaretinde saldırıya uğradı. futbolcu Cristiano Ronaldo'ya olan sevgisiyle bilinen IShowSpeed, bir daha Norveç'e kesinlikle ayak basmayacağını söyledi.

IShowSpeed, Şampiyonlar Ligi ve Euro 2024 gibi futbol turnuvaları kapsamında dünyanın birçok ülkesini ziyaret etmeye devam ediyor. Ünlü yayıncı Norveç​'te hayranlarının saldırısına uğradı. 

ISHOWSPEED SALDIRIYA UĞRADI 

Ünlü isim, Oslo​'daki bir hediyelik eşya dükkanından yayın yaparken kendisini takip eden hayran grubuna Ronaldo​'nun ünlü gol sevincini yaptı. Gol sevinci sonrası zıplamaya başlayan IShowSpeed, hediyelik eşya dükkanının penceresine zarar verdi. Mağaza güvenliği ünlü ismi ayağında ayakkabısı bile olmadan dışarı çıkardı. Kendisini bir anda onlarca kişinin arasında bulan ünlü yayıncı, birçok kişi tarafından saldırıya uğradı. Bu olay sonrası açıklamalarda bulunan IShowSpeed, bir daha kesinlikle Norveç'e gelmeyeceğini söyledi.

IShowSpeed saldırıya uğradı! Cristiano Ronaldo sevgisi başına iş açtı - 1. Resim

IShowSpeed saldırıya uğradı! Cristiano Ronaldo sevgisi başına iş açtı - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...