Tgrt Haber

İsmail Ege Şaşmaz'dan sevindiren haber geldi! Apar topar İstanbul'a geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
02 Ocak 2024 14:18 - Güncelleme : 02 Ocak 2024 14:19
İsmail Ege Şaşmaz'dan sevindiren haber geldi! Apar topar İstanbul'a geldi

Beyaz Zambak dizisinin başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz baba oldu. Dizi çekimleri için Makedonya’da olan oyuncu eşinin doğumu için İstanbul’a geldi.

Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz baba​ oldu. Dizi çekimlerine ara veren ve İstanbul’a gelen oyuncu, eşinin doğumuna yetişti.

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ BABA OLDU 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Oyuncu bu sabah kızını kucağına aldı. Ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın eşi Hande Ünal bu sabah saat 08.23’te doğum yaptı. Mutlu çift kızlarına Azra adını verdi. 2 kilo 600 gram dünyaya gelen bebeğin ve annesinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İsmail Ege Şaşmaz’a mutlu gününde en büyük destekçisi kardeşi Aytaç Şaşmaz oldu.

İsmail Ege Şaşmaz'dan sevindiren haber geldi! Apar topar İstanbul'a geldi

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ KİMDİR?

25 Kasım 1993 Manisa​ doğumlu İsmail Ege Şaşmaz, Manisa Belediyesi Liselerarası Tiyatro Yarışması'nda Acil Servis isimli oyun ile yaşadı. Polinas Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi mezunu olan Şaşmaz, oyunculuk kariyerine Güneşi Beklerken adlı dizide Barış karakterini oynayarak adım attı. Oyuncu peş peşe; Günebakan, Seçe Sarayı, Lise Devriyesi gibi yapımlarda yer aldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...