Tgrt Haber

İsmail Hacıoğlu, Gazze paylaşımlarından rahatsız olan takipçilerine ateş püskürdü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
13 Aralık 2023 09:51 - Güncelleme : 13 Aralık 2023 09:55
İsmail Hacıoğlu, Gazze paylaşımlarından rahatsız olan takipçilerine ateş püskürdü

Oyuncu İsmail Hacıoğlu, Gazze ile ilgili yaptığı paylaşımlardan dolayı rahatsız olan takipçilerine ateş püskürerek, “Kusura bakmayın, takipten çıkabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

7 Ekim tarihinden itibaren İsrail’in Gazze’de devam eden katliamlarına tepki gösteren oyuncu​ İsmail Hacıoğlu, takipçilerine rest çekti. Gazze’ye verdiği destekten dolayı rahatsız olan takipçilerini uyaran Hacıoğlu, "Kafamı yastığa rahat koyamıyorum.” dedi.

TAKİPÇİLERİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Oyuncu Hacıoğlu, tpaylaşımında "'Bıktık, neden sürekli Filistin​ mesajı paylaşıyorsun?' diyen dostlarım, ben kafamı yastığa rahat koyamıyorum. Kusura bakmayın, takipten çıkabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

İsmail Hacıoğlu, Gazze paylaşımlarından rahatsız olan takipçilerine ateş püskürdü

İSMAİL HACIOĞLU KİMDİR?

30 Kasım 1985 doğumlu İsmail Hacıoğlu, Babası bir dönem Fenerbahçe'de de oynayan eski futbolcu ve teknik direktör Mehmet Hacıoğlu'dur. Oyunculuğa ilkokul 5. sınıftayken piyeste oynayarak başladı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde devam etti. Koçum Benim, Beyaz Gelincik, Bir İstanbul Masalı, Firar ve Osmanlı Tokadı gibi dizilerde rol alan oyuncu, Kabadayı, Ayla ve Cem Karaca’nın Gözyaşları gibi filmlerde de rol aldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...