Tgrt Haber

İstanbul’u terk eden Alp Kırşan memleketine döndü! Restore ettiği evine beğeni yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2024 17:14 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 17:27

Uzun yıllar oyunculuk ve sunuculuk yapan Alp Kırşan, yaklaık 10 yıldır Bodrum’da yaşadıktan sonra doğup büyüdüğü İzmir’e yerleşmeye karar verdi. Evlerini baştan aşağıya restore eden Alp ve Zeynep Kırşan çiftine yorum yağdı.

Survivor​'da sunuculuk yaptıktan sonra ailesiyle daha çok vakit geçirmek için mesleğine ara veren Alp Kırşan, doğup büyüdüğü memleketi İzmir​'e taşındı. Uzun yıllar Bodrum​'da yaşayan Kırşan, daha sonra Antalya​'ya taşındı. Alp ve Zeynep Kırşan çifti, İzmir'e taşınma kararı alarak, evlerini baştan aşağı dekore ettirdi. Çiftin yeni evinden paylaştıkları videoya yorum yağdı. 

ALP KIRŞAN, MEMLEKETİNE DÖNDÜ 

Kırşan çifti, 2 oğlu ile beraber Alp Kırşan'ın memleketi olan İzmir'e yerleşti. Çift evi kendi zevklerine göre dekore etti. Evin genelinde pastel renkleri kullanırken, dikkat çeken ilk detay ise duvarlardaki ahşap profiller oldu. Heyecanları yüzlerinden okunan çiftin mutluluğuna beğeni yağdı. 

İstanbul’u terk eden Alp Kırşan memleketine döndü! Restore ettiği evine beğeni yağdı - 1. Resim

İstanbul’u terk eden Alp Kırşan memleketine döndü! Restore ettiği evine beğeni yağdı - 2. Resim

İstanbul’u terk eden Alp Kırşan memleketine döndü! Restore ettiği evine beğeni yağdı - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...