Tgrt Haber

İtalyan yazar, Burak Deniz'i öve öve bitiremedi: Bence en iyiler arasında

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
30 Ocak 2024 13:41 - Güncelleme : 30 Ocak 2024 13:43
İtalyan yazar, Burak Deniz'i öve öve bitiremedi: Bence en iyiler arasında

Ünlü İtalyan yazar Alexia Mangione, resmi hesabında oyuncu Burak Deniz’in yeteneğini överek, “Burak Deniz, olağanüstü bir Türk aktör. Bence en iyiler arasında” dedi.

Son olarak Bambaşka Biri dizisinde rol alan Burak Deniz​'e İtalyan yazar Alexia Mangione'den övgü dolu sözler geldi. Mangione sosyal medya hesabından, Acı çeken karakterlere yakışan bir yüzü var. aslında son rolleri bu yönde, bölünmüş kişilik ile delilik arasında.” dedi.

İTALYAN YAZARDAN BURAK DENİZ'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER 

Ünlü İtalyan yazar Alexia Mangione, resmi hesabından paylaştığı yazıda Burak Deniz'in yeteneğini överek “Burak Deniz, olağanüstü bir Türk aktör. Bence en iyiler arasında. Bana Filippo Timi'yi ilk günlerden hatırlatıyor... Onu görmek için tiyatroya gittiğim zamanlar. Ferzan Özpetek'in Cahil Periler dizisinde yer aldığından beri... Bana göre İtalya tarafından başka filmlere de oynamalı… Yüzü, oyunculuk tarzı bana sinema geçmişimizdeki bazı “büyük oyuncuları” hatırlatıyor... Artık neredeyse yok olan. Luigi Tenco rolünü oynamasını çok isterim. Veya Dino Campana hakkında bir film. Veya yine... Neden olmasın? Baudelaire hakkında bir film. Acı çeken karakterlere yakışan bir yüzü var. aslında son rolleri bu yönde, bölünmüş kişilik ile delilik arasında.” sözlerine yer verdi.

İtalyan yazar, Burak Deniz'i öve öve bitiremedi: Bence en iyiler arasında

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...