Tgrt Haber

İtirafları sıraladı! Merve Boluğur, Murat Dalkılıç boşanmasıyla ilgili ilk kez konuştu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
10 Şubat 2024 10:21 - Güncelleme : 10 Şubat 2024 10:21
İtirafları sıraladı! Merve Boluğur, Murat Dalkılıç boşanmasıyla ilgili ilk kez konuştu

Murat Dalkılıç ile evliliği zamanında sıkı dost olduğu Eser Yenenler’in programına yıllar sonra katılan Merve Boluğur, ilk kez boşandığı Murat Dalkılıç hakkında konuştu.

Uzun süredir oyunculuğa ara veren Merve Boluğur​, 2 sene evli kaldığı Murat Dalkılıç’tan ayrıldıktan sonra paylaşımları ve tavırlarıyla gündemden düşmedi. Kameralarla kavga eden ve sinirli haliyle dikkat çeken oyuncu, yıllar sonra ilk kez bir programa konuk oldu ve boşanma​ sürecinden, duygusal çöküntülere kadar yaşadığı olayları paylaştı.

MERVE BOLUĞUR'DAN MURAT DALKILIÇ​ AÇIKLAMASI 

Bir zamanlar yakın arkadaş olan Eser Yenenler​'in programına katılan Merve Boluğur, "Tamam kabul ediyorum. Yani özele çok girmek istemiyorum ama insanlar boşanınca özellikle biz kadınlar boşanınca bir yorgunluk, üzüntü oluyor. Bir başarısız hissediyorsun. Ya tabi ki üzüldüm. Zor bir süreç. Hiçbir insan boşanmak için evlenmiyor. Başarısızım yani bu konuda kötüyüm. Çok da güzel seven bir kadınım aslında" diyerek yıllar sonra boşanmasının ardından yaşadıklarını anlattı. 

İtirafları sıraladı! Merve Boluğur, Murat Dalkılıç boşanmasıyla ilgili ilk kez konuştu - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...