Tgrt Haber

Ivana Sert'in oğlu Ateş büyüdü! Deniz Akkaya ile ilgili sözleri dikkat çekti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
31 May 2024 11:07 - Güncelleme : 31 May 2024 11:07
Ivana Sert'in oğlu Ateş büyüdü! Deniz Akkaya ile ilgili sözleri dikkat çekti

Modacı Ivana Sert’in oğlu Ateş, annesiyle katıldığı etkinlikte soruları cevapladı. Son günlerde gündem olan Deniz Akkaya olayıyla ilgili konuşan 17 yaşındaki Ateş, “Anne ile çocuk arasındaki çocuğun arasının iyi olması lazım” diyerek öz eleştiride bulundu.

Ivana Sert'in 17 yaşındaki oğlu Ateş​, Deniz Akkaya​'nın 15 yaşındaki kızından şiddet​ görmesi ve Ayşe'nin koruma altına alınması hakkında konuştu. Kendi yaş grubunun sorunlarından bahseden Ateş, sözleriyle annesinin takdirini kazandı. 

DENİZ AKKAYA OLAYINA IVANA SERT'İN OĞLUNDAN DA YORUM GELDİ 

Sırp asıllı 44 yaşındaki Ivana Sert, 2002 yılında Türkiye' ye yerleşmiş ve 2004 yılında ünlü iş adamı Yurdal Sert ile hayatını birleştirmişti. Ivana Sert 17 yaşındaki oğlu Ateş ile katıldığı programda oğluyla diyalogları takdir topladı. Deniz Akkaya olayına değinen Ateş, "Bizim kuşağın en büyük problemi habire telefona bakmak. Bu kadar güzel bir dünya varken kendini sosyal medyaya kaptırmak kötü. Bazı insanlar haddini aşıyor ben o insanlardan olmamaya çalışıyorum.” diyerek özeleştiri yaptı.

Ivana Sert'in oğlu Ateş büyüdü! Deniz Akkaya ile ilgili sözleri dikkat çekti - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...