Tgrt Haber

Jackie Chan yıllar sonra ilk kez BTS V ile kamera karşısında! Görenler gözlerine inanamadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
01 Mart 2024 09:12 - Güncelleme : 01 Mart 2024 09:33

Jackie Chan ve BTS grubunun en popüler ismi V hayranlarını mutlu eden bir projeye imza attı. İkili arasındaki uyum dikkat çekerken, yayınlanan video dakikalar içinde binlerce kez izlendi.

Reklam​ için kamera karşısına geçen ünlü aktör Jackie Chan ile müzik grubu BTS'in en popüler ismi oyuncu ve şarkıcı V, ilk kez birlikte rol aldı. İki ismin setteki eğlenceli hali dikkat çekerken, ikilinin hayranları yayınlanan videoyu yorum yağmuruna tuttu.

İKİLİNİN HAYRANLARI SOSYAL MEDYAYI SALLADI 

BTS üyesi V ile 69 yaşındaki Jackie Chan Endonezya’nın en büyük finans danışmanlığını yapan firmanın reklam klibinde rol aldı. Uluslararası marka elçisi olan iki ismin hayranları eğlenceli videoya 2 saatte binlerce yorum attı. Uzun yıllardır oyunculuk yapmayan 69 yaşındaki aksiyon filmlerinin aranan ismi Jackie Chan'i uzun yıllar sonra ekranda gören hayranları bir hayli şaşırdı. Meşhur tekmesini sergilediği reklam filminin sadece son kısmında görünmesi eleştiri alsa da, eğlenceli video beğeni yağmuruna tutuldu. 

 

Jackie Chan yıllar sonra ilk kez BTS V ile kamera karşısında! Görenler gözlerine inanamadı - 1. Resim

 

 

Jackie Chan yıllar sonra ilk kez BTS V ile kamera karşısında! Görenler gözlerine inanamadı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...