Tgrt Haber

Jared Leto konser için İstanbul'a geldi! İlk yediği yemeği sosyal medyadan paylaştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
28 Ekim 2024 16:27 - Güncelleme : 28 Ekim 2024 17:30
Jared Leto konser için İstanbul'a geldi! İlk yediği yemeği sosyal medyadan paylaştı

Oscar’lı oyuncu ve şarkıcı Jared Leto, kardeşinin de içinde olduğu müzik grubu 'Thirty Seconds to Mars'la İstanbul’a konser için geldi. Ünlü sanatçı, konser öncesi makarna yemeğe gitti.

Oscar ve Altın Küre ödüllü bir oyuncu Jared Leto, kardeşi Shannon Leto ile birlikte kurduğu 'Thirty Seconds to Mars' ile beraber dünya turuna çıktı. İstanbul​'a gelen Jared Leto, kendini sokaklara attı. İstanbul'dan paylaşım yapan Jared Leto'nun ilk adresi makarnacı oldu. 

JARED LETO İSTANBUL'DA MAKARNACIYA GİTTİ 

Leto, 'Seasons World' adlı turne kapsamında İstanbul'da kardeşiyle birlikte sahne aldı. Thirty Seconds to Mars, son albümleri 'It's The End Of The World But It's A Beautiful Day'i 15 Eylül'de çıkarmıştı.

Jared Leto konser için İstanbul'a geldi! Bakın ilk ne yemeye gitti - 1. Resim


Ülker Sports Arena’da konser veren Jared leto ve kardeşi Shannon Leto, Türk hayranlarına keyifli bir gece yaşattı. 52 yaşındaki Leto, kendini İstanbul sokaklarına bıraktı. İlk olarak makarna​ yemeğe giden Jared Leto, çektirdiği kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Jared Leto konser için gelen İstanbul'a geldi! Bakın ilk ne yemeye gitti - 1. Resim


Jared Leto'ya sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa, "İstanbul'a gelip neden makarna yemeğe gittin?", "Kebap, lahmacun yemek varken neden makarna" gibi yorumlar yapıldı. 

Jared Leto konser için gelen İstanbul'a geldi! Bakın ilk ne yemeye gitti - 2. Resim

Sıkça Sorulan Sorular

26 Aralık 1971 doğumlu Jared Leto, Akademi ve Altın Küre Ödülü sahibi Amerikalı oyuncu ve şarkıcıdır. Prefontaine filmiyle kariyerinde yükselişe geçen Jared Leto, Fight Club, Panik Odası, Lord of War ve Lonely Hearts gibi yapımlarda rol aldı. 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...