Tgrt Haber

Yeni evlenen Jennifer Lopez ile Ben Affleck çiftinden üzen haber geldi

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
05 Ekim 2022 09:45 - Güncelleme : 05 Ekim 2022 10:08
Yeni evlenen Jennifer Lopez ile Ben Affleck çiftinden üzen haber geldi

Geçtiğimiz ay görkemli bir törenle evlenen dünyaca ünlü yıldızlar Jennifer Lopez ve Ben Affleck çiftinden hayranlarını üzen haber bir geldi. İddialara göre ünlü çiftin bazı konularda anlaşmakta sorun yaşadığı ve evliliklerinin ise bir krize girdiği belirtildi. Lopez’in Affleck’in çok dağınık ve rahat olmasından yakındığı da iddialar arasında…

2000’li yılların başında tanışarak birbirini seven kısa bir süre sonra da nişanlanan dünyaca ünlü çift, sürpriz bir ayrılık​ yaşayarak nişan​ yüzüklerini atmıştı. 18 yıl sonra tekrar bir araya gelen çift göz alıcı bir törenle dünya evine girdi. Hayranları tarafından birbirine çok yakıştırılan ikiliye nazar değdi. İddialara göre Ben Affleck ve Jennifer Lopez​ yoğun iş temposunun yanı sıra bir de ailelerle bir araya getirmeye uğraşmak zorunda kalıyor.

Yeni evlenen Jennifer Lopez ile Ben Affleck çiftinden üzen haber geldi

JENNİFER HER ŞEYE KARIŞIYOR

52 yaşındaki Jennifer Lopez ve 49 yaşındaki Ben Affkeck çifti için ABD kaynaklı bir gazete şu ifadeleri kullandı: "Evlenmeden önce Jennifer, Ben'e karşı Oscarlık bir performans sergilemişti. Mükemmel ve uyumlu bir eş imajı oluşturmuştu" Başka bir kaynak da Affleck'in alışkanlıklarının ilişkide sorun yarattığını belirtti: "Ben kot-tişört tarzında biri. Jennifer onun ne giyip ne giymeyeceğine karışmaya çalışıyor." Aynı kaynak, Affleck'in çok dağınık olduğunu ve evi hiç toplamamasının Lopez'i sinirlendirdiğini ekledi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...