Tgrt Haber

Jet Sosyete'nin ünlü ismi Ayşenil Şamlıoğlu iki operasyon birden geçirdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
17 Temmuz 2024 11:28 - Güncelleme : 17 Temmuz 2024 11:30
Jet Sosyete'nin ünlü ismi Ayşenil Şamlıoğlu iki operasyon birden geçirdi

Jet Sosyete ve Eyvah Eyvah'ın oyuncusu Ayşenil Şamlıoğlu sevenlerini korkuttu. İki operasyon birden geçiren oyuncu, hastane odasından yaptığı paylaşımla son sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Usta oyuncu​ Ayşenil Şamlıoğlu, geçirdiği ameliyatlarla sevenlerini korkuttu. Birden fazla operasyon geçiren oyuncu, hastane odasından son sağlık durumundan bahsetti. 

AYŞENİL ŞAMLIOĞLU İKİ OPERASYON BİRDEN GEÇİRDİ 

Paylaşım yapan Ayşenil Şamlıoğlu, "Dokuya saygılı iyi bir hekim tarafından ameliyat​ edilirseniz sonrasında kuş gibi kalkabiliyorsunuz çok teşekkür ediyorum. Sağ elimde iki operasyon birden gerçekleşti bir tırnak altından bloom tümör alındı bir de baş parmağın altında onu deforme eden kemik çıkartıldı." diyerek son sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. 

Jet Sosyete'nin usta ismi Ayşenil Şamlıoğlu iki operasyon birden geçirdi - 1. Resim

AYŞENİL ŞAMLIOĞLU KİMDİR?

20 Mart 1956 doğumlu Ayşenil Şamlıoğlu, tiyatro yönetmeni olarak sahnelediği oyunların yanı sıra birçok dizi ve filmde rol aldı. Birçok ödül alan oyuncu, Ferhunde Hanımlar, Bizim Evin Halleri ve Yol Arkadaşım, gibi televizyon dizilerindeki rolleri ile geniş kitlelerce tanınır. 

Jet Sosyete'nin usta ismi Ayşenil Şamlıoğlu iki operasyon birden geçirdi - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...