Tgrt Haber

Johnny Depp, ölümü bekleyen küçük bir hayranının hayalini gerçekleştirdi

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
18 Aralık 2022 10:22 - Güncelleme : 18 Aralık 2022 13:28
Johnny Depp, ölümü bekleyen küçük bir hayranının hayalini gerçekleştirdi

Ünlü ABD’li aktör, Johnny Depp, küçük bir hayranı için Karayip Korsanları’ndaki ‘Jack Sparrow’ rolüne tekrar girdi. Ölümcül kalp hastalığına sahip olan 11 yaşındaki Kori’nin Johnny Deep'i sevilen rollerinden Jack Sparrow karakteriyle tekrar görmek istedi. Deep, küçük çocuğun bu isteğini gerçekleştirerek büyük takdir topladı.

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp​, ölümcül hastalığı olan küçük bir hayranının hayalini gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıldan bu yana eski eşi Amber Heard ile olan davasıyla gündeme gelen Johnny Deep, davayı kazanarak dünyanın en çok konuşulduğu isim olmuştu. Haklılığını kanıtlayan ve iyiliksever bir insan olarak tanınan Johnny Deep, küçük hayranının dileğini gerçekleştirerek bir kez daha gönüllerde taht kurdu.

11 YAŞINDAKİ KORİ 2 BAŞARISIZ KALP AMELİYATI GEÇİRDİ

BBC'nin haberine göre, Britanya'da yaşayan 11 yaşındaki Kori isimli çocuk iki başarısız kalp nakli ameliyatı geçirmesinin ardından üçüncü ameliyat sürecine devam etmek istemedi. Kori ve ailesi, 11 yaşındaki çocuğun ne kadar yaşayabileceğini hakkında bir fikirleri olmadığını söyledi. Ölümü bekleyen küçük Kori’nin en büyük isteği de dünyaca ünlü aktör Johnny Deep ile konuşmak ve onu Karayip Korsanları filmindeki Jack Sparrow rolüyle görmekti.

KORİ’NİN HAYALİ GERÇEK OLDU

Kori, tüm yaşadıklarından sonra Johnny Deep'i Jack Sparrow rolünde görmek istedi. Deep, Kori'nin dileğini gerçekleştirmek içinse Jack Sparrow rolüne girdi. Oyuncu Depp ve Kori, YouTube yayınında video görüşmesi gerçekleştirdi. Depp, çocuğa, "Sana en büyük şansları diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...