Tgrt Haber

Kaan Sekban, Serenay Sarıkaya ve Şevval Sam'ı böyle ti'ye aldı! Kadın cinayetleri konuşması tepki toplamıştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
08 Ekim 2024 15:39 - Güncelleme : 08 Ekim 2024 17:30

Katıldığı davette kadın cinayetleri hakkında konuşan Serenay Sarıkaya, eleştiri oklarının hedefi olurken, Şevval Sam'ın ise "Kötü şeylerden bahsetmeyelim" demesi tepki topladı. Komedyen Kaan Sekban çektiği video ile hem Serenay Sarıkaya'yı hem de Şevval Sam'ı ti'ye aldı.

Dün akşam bir davette basın mensuplarının sorularını cevaplayan Şevval Sam​, canice öldürülen Ayşenur Halil​ ile İkbal Uzuner​ ve diğer kadın cinayetleri hakkında konuşmak istemedi. Serenay Sarıkaya​'nın açıklamaları ise tepki topladı. Komedyen Kaan Sekban yayınladığı video ile Serenay Sarıkaya ve Şevval Sam'ı ti'ye aldı. 

KAAN SEKBAN, SERENAYSARIKAYA VE ŞEVVAL SAM'I Tİ'YE ALDI 

Serenay Sarıkaya ile Şevval Sam'ın kadın cinayetleri hakkındaki sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Komedyen Kaan Sekban ise sosyal medya hesabından Serenay Sarıkaya ve Şevval Sam'ın konuşmalarını taklit ederek, "Toplumsal konularda max ünlü tepkisi" notunu düştü. 

Kaan Sekban, Serenay Sarıkaya ve Şevval Sam'ı böyle ti'ye aldı! Kadın cinayetleri konuşması tepki toplamıştı - 1. Resim

SERENAY SARIKAYA VE ŞEVVAL SAM'A ELEŞTİRİ YAĞDI 

Şevval Sam, muhabirlerin kadın cinayetleri ile ilgili sorularına "“Türkiye’nin makus kaderi mi diyelim ne diyelim?” diyerek konuya giriş yapmaya çalışmasıyla uzaklaşmaya çalışan Şevval Sam, konu hakkında konuşmayı kabul etmedi. “Hiç kötü şeylerden bahsetmeyelim. Ne olur hiç girmeyin çok saçma oluyor ya yapmayın n’olur. Zaten kanayan yara, bu gece değil” ifadelerini kullandı. 

Serenay Sarıkaya ise kadın cinayetleri hakkında, "Yani bu konuda artık söylenecek çok bir şey yok herhalde. Çünkü istediğim gibi ardı arkası kesilmeyen, kan donduran, yani inanılamayacak şeyler yaşıyoruz. Çok kısa bir süre zarfında yaşadık hepsini. Bununla ilgili artık söylenecek bir şey yok. Bence artık yapılması gereken bir şeyler var. Onunla da ilgili herkes üzerine düşünüp kendi adını mutlaka yapıyordur ama ben de kendi adıma ne yapmam gerekiyorsa onunla ilgili araştırıyorum. Nerelerden bu konunun bir parçası olabilirim, bununla ilgilenmeye çalıştım" dedi.

Kaan Sekban, Serenay Sarıkaya ve Şevval Sam'ı böyle ti'ye aldı! Kadın cinayetleri konuşması tepki toplamıştı - 2. Resim

SERENAY SARIKAYA'DAN ELEŞTİRİLERE SERT AÇIKLAMA GELDİ 

"Kendinize gelin" diyen Serenay Sarıkaya, "İstanbul sözleşmesi yaşatır evet! Bunu zaten yıllardan beridir söyledik. Yol haritasını zaten oradan çıkardık kendimize. Sokak hayvanları için yasayı geri çek dedik! Şiddetin her türlüsünü durdur dedik!! Doğru bir tane bu konularda ve yapılması gereken de belli!! Birinin bir şeyi söylemesi, söyleyememesi, doğru ifade etmesi ya da yanlış ve eksik ifade etmesi gerçeğin ta kendisini değiştirmez, değiştiremez." diyerek öfke kustu. 

Sözlerine devam eden Serenay Sarıkaya, "Korku neden ve nasıl elimdeki avucumdakileri kaybetmekten sebep olabilir ki… Böyle bir dönemde, her gün bunca kan donduran, saf kötülük olurken bunun ne önemi var ki… Bir tane post, bir slogan atıp, bir iki destek sözü söyleyip gündelik hayatıma devam edebiliyorum mu sanıyorsunuz. Edemiyorum… Bunu daha sahte buluyorum hatta. Korku kendini ifade etmekten, özgür olmaktan, iyi ve mutlu olmaktan, hür yaşamaktan, yaşam hakkından korkmak artık… Bu temeller olmadan hiç bir şeyin anlamı olmadığı gibi, bu temelleri yeniden sağlamadan da konuşmanın bir anlamı yok benim için. Devir hareket devri." diyerek kadın cinayetlerine sessiz kaldığı iddialarına tepki gösterdi. 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cem 8 Ekim 2024 16:04

İnsanlar artık ne konuşursa konuşsun eleştiriyle karşılaşıyor ya bu çok saçma olmuş

Sonraki Haber Yükleniyor...