Tgrt Haber

Kaan Urgancıoğlu, ünlü Hollywood yıldızıyla aynı filmde buluşuyor: Mafya lideri rolünde

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
04 Ocak 2023 09:26 - Güncelleme : 04 Ocak 2023 10:04
Kaan Urgancıoğlu, ünlü Hollywood yıldızıyla aynı filmde buluşuyor: Mafya lideri rolünde

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Jason Statham’ın 13 Ocak tarihinde vizyona girecek olan ve merakla beklenen filmi Servet Operasyonu’nda Yargı dizisinin Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu’da rol alıyor. Karşılıklı dövüş sahnelerinin olduğu Urgancıoğlu ve Statham, adeta göz doldurdu.

Antalya’da çekimlerinin yapıldığı Servet Operasyonu adlı film 13 Ocak’ta vizyona giriyor. İngiliz yönetmen Guy Ritchie’nin yönetmen koltğuna oturduğu ünlü yıldız Jason Statham’ın rol aldığı film merakla beklenirken Kaan Urgancıoğlu’nun da yapımda yer alması Türk izleyicileri mutlu etti. Filmde Urgancıoğlu ile Statham’ın karşılıklı dövüş sahneleri yer alıyor.

KAAN URGANCIOĞLU​ MAFYA LİDERİNİ OYNUYOR

Başrollerini Hollywood yıldızları Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ve Josh Hartnett’ın paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Tim Seyfi, Ozan Ayhan, Ergun Kuyucu ve Aksel Üstün de yer alıyor. Dünyaca ünlü yönetmen Guy Ritchie’nin imzasını taşıyan Operation Fortune Servet Operasyonu adlı Hollywood filmi 13 Ocak’ta vizyona giriyor. Çekimleri Antalya’da yapılan filmde, ekranların ilgiyle izlenen dizisi Yargı’da rol Kaan Urgancıoğlu “Casa” adlı bir mafya liderini canlandırdı. Urgancıoğlu, Jason Statham’la aksiyon sahnelerinde de yer aldı. Ünlü oyuncu, Hollywood yıldızıyla olan karşılıklı dövüş sahnelerinde performansıyla göz doldurdu.

Kaan Urgancıoğlu, ünlü Hollywood yıldızıyla aynı filmde buluşuyor: Mafya lideri rolünde

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...