Tgrt Haber

Kaan Urgancıoğlu’ndan 17 günlük oğluyla ilk poz

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
26 Aralık 2023 12:09 - Güncelleme : 26 Aralık 2023 12:09
Kaan Urgancıoğlu’ndan 17 günlük oğluyla ilk poz

Yargı dizisinin Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu ilk babalık heyecanını yaşadı. Urgancıoğlu, 17 günlük bebeğiyle ilk pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Yargı dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Kaan Urgancıoğlu​, Burcu Denizer ile evli olan Kaan Urgancıoğlu, oğlu Ardıç’ı 17 gün önce kucağına aldı. 

KAAN URGANCIOĞLU'NDAN OĞLUYLA İLK POZ 

Yargı dizisinde rol alan oyuncu Kaan Urgancıoğlu, oğluyla yürüyüşe çıktığı anlarda çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Oyuncunun karesine Pınar Deniz, Sema Ergenekon da yorum yaptı. 

Kaan Urgancıoğlu’ndan 17 günlük oğluyla ilk poz

BABALIK HAKKINDA KONUŞTU

Oğlunun doğumu sonrası hastane çıkışı gazetecilerle konuşan Urgancıoğlu "Doğum anında Burcu'nun yanındaydım. Zor bir doğum oldu, uzun sürdüğü için yorucuydu. Film izlemek gibiydi o an... Sanki benim başıma gelmiyor ama arka koltuktan bir gerilim filmi izliyormuş gibi oldum. Mutlu sonla bir film izledim diyebilirim" ifadelerini kullanmıştı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...