Tgrt Haber

Kadir Doğulu Neslihan Atagül’ü aldattı mı? Çifte en yakın isim cevap verdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
23 Şubat 2024 14:40 - Güncelleme : 23 Şubat 2024 14:43
Kadir Doğulu Neslihan Atagül’ü aldattı mı? Çifte en yakın isim cevap verdi

Geçtiğimiz gün sahne alan Kemal Doğulu, abisi Kadir Doğulu'nun eşi Neslihan Atagül'ü aldattığına dair çıkan haberlere ilk kez cevap verdi.

Kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu, uzun bir aradan sonra sahne aldığı mekanda gazetecilerin sorularını cevapladı. Kadir Doğulu​ ile sadece kan bağı olduğunu söyleyerek sert cümleler kuran Kemal Doğulu, abisinin eşi Neslihan Atagül​'ü aldattığı haberleri hakkında da konuştu. 

KADİR DOĞULU NESLİHAN ATAGÜL'Ü ALDATTI MI?

Bir süre önce eşi Neslihan Atagül'ü aldattığı iddia edilen kardeşi Kadir Doğulu hakkında konuşan Kemal Doğulu, “Kadir bugüne kadar hayatındaki hiçbir kadını aldatmadı. Bunu söyleyebilirim. Dediğim gibi sadece aramızda bir kan bağı var, reddetmiş gibiyim adeta… Ama yiğidi öldür, hakkını ver. Ben kardeşimi doğduğu günden beri tanıyorum. Hayatı boyunca hiçbir kız arkadaşını, sevgilisini aldatmadı. Neslihan’ı da aldatmadı.” diyerek iddiaları yalanladı.

Kadir Doğulu Neslihan Atagül’ü aldattı mı? Çifte en yakın isim cevap verdi - 1. Resim

"SADECE KAN BAĞIM VAR"

Bir süredir görüşmediği kardeşi Kadir Doğulu hakkında konuşan Kemal Doğulu, "İnsanlar arkadaşlarını seçebilir, arkadaşlarından kardeş yapabilir kendine. Kan bağım olan herkesle akraba olduğumu düşünmüyorum, üzgünüm. Bu sadece birinci derece değil, bütün akrabalarım için geçerli. İllaki kan bağı var diye arkadaş olunmuyor maalesef. Evet mecburen kayıtlara göre kardeş oluyorsunuz ama bu arkadaş olmanızı gerektirmiyor. Biz de arkadaş değiliz öyle söyleyeyim. Ben diğer kardeşlerimle hem kardeş hem arkadaşım. Ama onunla öyle değilim. Babam 2013 yılında rahmetli oldu. Annem tarafsız bölgedir. Kendi aramızdaki ilişkilere annemizi hiç bulaştırmayız. Söyleyeceklerim bu kadar. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.’’ sözleriyle Kadir Doğulu ile arasındaki problemden ilk kez bahsetmiş oldu. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...