Tgrt Haber

Kadir Doğulu’dan eşi Neslihan Atagül’e şaşırtan yorum: “Bu nedir? Ayıp”

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
29 Ekim 2022 10:58 - Güncelleme : 29 Ekim 2022 11:12
Kadir Doğulu’dan eşi Neslihan Atagül’e şaşırtan yorum: “Bu nedir? Ayıp”

2016 senesinde oyuncu Kadir Doğulu ile dünya evine giren ünlü oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, son dönemde sosyal medya paylaşımlarına ağırlık verdi. Eşi Kadir Doğulu ile aynı dizide rol alan Neslihan Atagül Doğulu, önceki gün katıldığı ödül törenine giderken araç içindeki pozuyla büyük beğeni aldı. Çok sayıda yorum alan başarılı oyuncuya eşinden ise şaşırtıcı bir yorum geldi.

Gecenin Ucunda​ dizisinde eşi Kadir Doğulu​ ile birlikte başrolde yer alan Neslihan Atagül Doğulu, Türkiye'yi temsilen Fashion Trust Arabia Ödül Töreni'ne katılan Atagül, buradan sık sık paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Araç içinde verdiği dikkat çeken bir pozu Instagram​'da takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncuya ilk yorum ise eşi Kadir Doğulu'dan geldi.

NE OLACAK BÖYLE, BU NEDİR. AYIP

Ünlü oyuncu, araç içinde verdiği havalı bir pozunu Instagram'da takipçilerinin beğenisine sundu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından ilgi gören paylaşım, kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı. Gökçe Akyıldız, Özge Özder gibi birçok ünlü isim de Neslihan Atagül'ün paylaşımına kayıtsız kalmadı. Ünlü oyuncuya ilk yorum ise 2016 yılında nikah masasına oturduğu eşi Kadir Doğulu'dan geldi. Kadir Doğulu eşine "Ne olacak böyle, bu nedir. Ayıp" yorumunda bulundu.

Kadir Doğulu’dan eşi Neslihan Atagül’e şaşırtan yorum: “Bu nedir? Ayıp”

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...