Tgrt Haber

‘Müşkülü olana yardımcı olurum’ diyen Kadir Doğulu’nun açıklaması Şener Şen’in ‘200 torba çimento’ repliğine benzetildi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
27 Nisan 2023 09:25 - Güncelleme : 27 Nisan 2023 10:21
‘Müşkülü olana yardımcı olurum’ diyen Kadir Doğulu’nun açıklaması Şener Şen’in ‘200 torba çimento’ repliğine benzetildi!

Oyuncu Kadir Doğulu’nun Neslihan Atagül’le olan 7 yıllık evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Bir eğlence merkezinde yabancı bir kadınla olan samimi görüntüleri ortaya çıkan Doğulu, sessizliğini bozdu. Doğulu’nun yaşananlar üzerine “Herkesle sohbet eder, bir müşkülü varsa dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım” açıklaması sosyal medyada alay konusu oldu.

2016 yılında oyuncu Neslihan Atagül’le nikah masasına oturan Kadir Doğulu’nun adı daha önce de Aşkın Tarifi isimli dizideki partneriyle anılmıştı. Önceki gün Kadir Doğulu’nun bir eğlence mekânında bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri ise magazin gündemine bomba gibi düştü. Neslihan Atagül’ün yaşananlara sessiz kalması Kadir Doğulu​'nun yaptıklarından daha çok tepki toplarken Doğulu, sessizliğini bozdu. Ancak Doğulu’nun açıklamasını mantıklı bulmayan takipçiler, açıklamayı Şener Şen’in “Ne Olacak Şimdi?” isimli filmindeki meşhur “Yaz kızım 200 torba çimento” repliğine benzetti.

‘Müşkülü olana yardımcı olurum’ diyen Kadir Doğulu’nun açıklaması Şener Şen’in ‘200 torba çimento’ repliğine benzetildi!

“BENİMLE KONUŞMAK İSTEYEN HERKESLE SOHBET EDERİM”

Gazeteci Birsen Altuntaş'a konuşan Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül​'le yakın bir dostunu ziyarete gittiklerini belirterek sosyal medyayı çok fazla takip etmediğini söyledi. "Sosyal medya ilgi alanım değil" diyen Doğulu, mekânda sohbet ettiği genç kadınla ilgili görüntülere "Ben bu görüntüleri bu şekilde yayan kişinin benimle yakınlaşmak isteyen ama yakınlaşamayınca da bu şekilde davranan bir kişi olduğunu düşünüyorum. O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Benimle konuşmak isteyen herkesle sohbet ederim, bir müşkülü varsa dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım. Bunun yerinin ve zamanının da bir önemi yok" diye konuştu. İmam nikahı iddiasına ise kahkahalarla gülen Doğulu "Benim Neslihan'dan başka imam nikahlı eşim yok" açıklamasını yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...