Tgrt Haber

Kadir Ezildi gönülleri fethetti! Afrikalı çocuklara umut oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
19 Temmuz 2024 11:18 - Güncelleme : 19 Temmuz 2024 11:35

Dün Gamze Türkmen ile sözlenen Kadir Ezildi, Afrikalı çocukları da unutmadı. ünlü fenomen Kadir Ezildi, "Mutlu günümde ruhumuza gitsin hep yanımdasınız" notuyla geçtiğimiz yıl hayatlarını kaybeden anneannesi ve dedesi için Afrika'ya yardım götürdü.

Bu akşam Gamze Türkmen ile nişanlanan Kadir Ezildi, Afrikalı çocukları da unutmadı. Sosyal medya hesabından video yayınlayan Kadir Ezildi, Mutlu günümde ruhunuza gitsin hep yanımdasınız" dedi. 

KADİR EZİLDİ'DEN AFRİKALI ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ 

Evlilik yolunda ilk adımı atan Kadir Ezildi, dün Erzurum'da gerçekleşen törenle sözlendi. Gamze Türkmen ile sözlenen Kadir Ezildi, kendisini büyüten ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden anneannesi Gülhanım Kaplan ve dedesi İsmet Kaplan için Afrika'daki çocuklara yardım gönderdi. 

Kadir Ezildi gönülleri fethetti! Afrikalı çocuklara umut oldu - 1. Resim

KADİR EZİLDİ SÖZÜNDE DE ANNEANNESİNİ UNUTMADI

Sosyal medya hesabından paylaşılan karelerde Kadir Ezildi'nin kendisini büyüten ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden anneannesini ceketinin cebinde taşıdı. Ceketini cebine anneannesinin fotoğrafını koyan Kadir Ezildi, photoshop ile anneannesinin söz anında yanına ekleyen kareyi de paylaşmayı ihmal etmedi.

Kadir Ezildi gönülleri fethetti! Afrikalı çocuklara umut oldu - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...