Tgrt Haber

Kadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen'e nişan bohçası yaptı! Markalar sıraya girdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
05 Temmuz 2024 17:18 - Güncelleme : 05 Temmuz 2024 17:23
Kadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen'e nişan bohçası yaptı! Markalar sıraya girdi

Kadir Ezildi, "Canlar Cananı Muhammed " ilahisini söyleyerek tanınan fenomen Fırat Türkmen'in kız kardeşi Gamze Türkmen ile nişanlanıyor. Markalar, nişan hazırlıklarına başlayan Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen için sıraya girdi.

Kadir Ezildi, 19 Temmuz'da Gamze Türkmen nişanlanıyor. Nişan hazırlıklarına başlayan "Temizlik Avcıları" sunucusu Kadir Ezildi, nişan bohçasıyla yine konuşulmaya başladı. Kadir Ezildi'nin nişan hazırlıkları için markalar sıraya girdi.

KADİR EZİLDİ NİŞAN BOHÇASI YAPTI, MARKALAR KAPIYA DİZİLDİ 

Kadir Ezildi, nişan bohçası hazırlıklarını sosyal medyadan paylaşıyor. Poşet poşet taşıdığı ürünlerin fotoğrafını da paylaşan Kadir Ezildi, yorum yağmuruna tutuldu. Alışveriş sonrası yapılan yorumlara cevap veren Kadir Ezildi, "İnsan sevdiğine değer vermeli. Eşler Allah’ın emaneti. Kızıma nasıl davranılmasını istiyorsam eşime de öyle davranırım.” Dedi.

Kadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen'e nişan bohçası yaptı! Markalar sıraya girdi - 1. Resim

KADİR EZİLDİ İLE GAMZE TÜRKMEN İLK KEZ YAN YANA GÖRÜNTÜLENDİ 

Hafta başında nişanlısının yanına Erzurum'a giden Kadir Ezildi, nişan alışverişi yaparken ilk kez Gamze Türkmen ile yan yana görüntülendi. Nişanlısının yüzünü göstermeyen Kadir Ezildi, sosyal medya hesabından sık sık nişanlısı Gamze Türkmen'den bahsediyor. 

Kadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen'e nişan bohçası yaptı! Markalar sıraya girdi - 2. Resim

Kadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen'e nişan bohçası yaptı! Markalar sıraya girdi - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...