Tgrt Haber

Kadir Ezildi ve nişanlısı Gamze Türkmen arasında nişan gerginliği!

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
19 Ağustos 2024 16:02 - Güncelleme : 19 Ağustos 2024 16:23

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi ve nişanlısı Gamze Türkmen arasında gerilim yaşandı. Geçtiğimiz aylarda nişanlanan ikili, İstanbul'da yapacakları 2. nişan için atıştı.

TLC'de yayınlanan "Temizlik Avcıları" ile üne kavuşan Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile evleneceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde Erzurum'da nişanlanan ikili bir nişan da İstanbul'da yapacak. 

Nişan hazırlıklarının başladığını söyleyen Ezildi'nin paylaştığı video gündem oldu. Oldukça gösterişli bir nişan yapan ikilinin İstanbul'daki daveti de merak konusu oldu. 

KADİR EZİLDİ VE NİŞANLISI ARASINDA NİŞAN ÖNCESİ GERİLİM 

Yapacakları nişan hakkında konuşan Kadir Ezildi ve nişanlısı Gamze Türkmen arasında gerilim çıktı. Erzurum'daki nişanın Türkmen'in istediği gibi olduğunu söyleyen Ezildi sitem etti. İstanbul'da yapılacak nişanda da kendi isteklerinin yapılacağını söyleyen ünlü isim, nişanlısının tepkisiyle karşılaştı. 

O anlar sosyal medyada gündem oldu. 

Kaynak: Tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...