Tgrt Haber

Kadir Ezildi yıllar önce nişanlısı Gamze Türkmen ile video atmış!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
08 Temmuz 2024 15:15 - Güncelleme : 08 Temmuz 2024 16:20

Kadir Ezildi, Fırat Türkmen'in kardeşi Gamze Türkmen ile 19 Temmuz'da nişanlanacak. Nişan hazırlıklarını bir bir paylaşan Kadir Ezildi ile Gamze Türkmen'in yıllar öncesine ait videosu ortaya çıktı.

En Hamarat Benim ve Temizlik Benim İşim programlarıyla tanınan fenomen Kadir Ezildi, evleneceği duyurmasının ardından nişanlısının kim olduğu araştırılmaya başlandı. Kadir Ezildi'nin Gamze Türkmen ile nişanlanacağı ortaya çıkmasının ardından Gamze Türkmen'in kim olduğu merak edildi. İki isim birlikte hiç fotoğraf paylaşmazken, Kadir Ezildi'nin yıllar önce Gamze Türkmen ile video attığı ortaya çıktı. 

KADİR EZİLDİ İLE GAMZE TÜRKEN'İN YILLAR ÖNCESİNE AİT VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medya fenomeni Kadir Ezildi nişan hazırlıklarına devam ederken, Gamze Türkmen ile yıllar önce paylaştığı video ortaya çıktı. Nişanlısıyla tek bir kare paylaşmayan Kadir Ezildi'nin yıllar önce yakın arkadaşı Fırat Türkmen ve ile Gamze Türkmen ile beraber video paylaştığı ortaya çıktı. 

Kadir ezildi yıllar önce nişanlısı Gamze Türkmen ile video atmış! - 1. Resim

KADİR EZİLDİ VE GAMZE TÜRKMEN İÇİN MARKALAR SIRAYA GİRDİ 

"Canlar Cananı Muhammed " ilahisini söyleyerek tanınan fenomen Fırat Türkmen'in kız kardeşi Gamze Türkmen ile nişanlanıyor. Markalar, nişan hazırlıklarına başlayan Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen için sıraya girdi.

Kadir ezildi yıllar önce nişanlısı Gamze Türkmen ile video atmış! - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...