Tgrt Haber

Kadir İnanır, Hülya Avşar'ın hayatını kurtarmış: "Ucu görünüyor, derhal çıkarın" dedi!

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
28 Eylül 2024 01:48 - Güncelleme : 28 Eylül 2024 02:02
Kadir İnanır, Hülya Avşar'ın hayatını kurtarmış: "Ucu görünüyor, derhal çıkarın" dedi!

Hülya Avşar, Kadir İnanır'ın hayatını kurtardığı anısını anlattı. Yabancı filminde birlikte rol alan Yeşilçam'ın iki ünlü isminin sette bir kaza atlattığı ortaya çıktı. Kadir İnanır'ın müdahalesi sayesinde Hülya Avşar'ın hayatı kurtulmuş.

Sanatçı Hülya Avşar​, Yeşilçam​'ın ünlü aktörü Kadir İnanır​ ile olan bir anısını anlattı. Ahmet Mümtaz Taylan'ın NTV'de yayınlanan 'Empati' programına konuk olan Avşar, yıllar önce 'Yabancı' filmin çekiminde vurulma sahnesinde ölümden döndüğünü aktardı. İnanır'ın dikkati sayesinde faciadan dönülmüş.

Avşar olayı şöyle anlattı: "Fünyeyi yerleştiren kişilere 'çok fazla patlamasın, bir tane kalbime koyun, oradan yiyeyim öleyim kurşunu' dedim. Onlar da beni dinledi. Kadir geldi, 'ucu görünüyor fünyenin, olmaz, çıkarın onu çabuk kalbinden' dedi. Kadir fünyeyi benim kalbimden çıkartmasaydı, ben gitmiştim.Meğer o fünye tahrip fünyesiymiş set çalışanı alkol alıyor, sabaha karşı aklına geliyor ve nereden bulduysa bir fünye buluyor."

Kadir İnanır, Hülya Avşar'ın hayatını kurtarmış:

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Gülcan28 Eylül 2024 01:51

Vay canına böyle bir anıyı paylaşmış, sanki film sahnesinden çıkmış gibi gerçekten çok etkileyici

Sonraki Haber Yükleniyor...