Tgrt Haber

Kameramanın üzerine sümküren Marilyn Manson'ın cezası belli oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Independent Türkçe, BBC, CBS
20 Eylül 2023 11:11 - Güncelleme : 20 Eylül 2023 11:36
Kameramanın üzerine sümküren Marilyn Manson'ın cezası belli oldu

Psikopat davranışlarıyla tanınan ABD'li şarkıcı Marilyn Manson, kameramanının üzerine sümkürdüğü için yargılandığı davada hüküm giydi.

Sergilediği davranışlarla ve hakkında açılan davalarla isminden fazlasıyla bahsettiren ABD'li şarkıcı Marilyn Manson, 2019 yılında verdiği bir konserde, kameramanın üzerine sümkürmüştü. Manson'ın bu iğrenç hareketinde sonra kameraman mahkemenin yolunu tutmuş ve yargılama süreçi başlamıştı.

20 SAAT TOPLUM HİZMETİ CEZASI VERİLDİ

Manson'ın skandal davranışını 'korkunç' olarak nitenendiren yargıç, ünlü sanatçıya 1400 dolar para cezası ve 20 saat toplum hizmeti vermesine hükmetti. Gerçek ismi Brian Warner olan 54 yaşındaki sanatçı, ilk başta suçlamaları reddeti daha sonrasında ise suçlamalara cevap vermemeyi tercih etti. 

"HAYATIMDA BU KADAR AŞAĞILANMADIM"

Mahkemede konuşan keraman, hayatında hiçbir zaman bu şekilde aşağılanmadığını söyledi.  Mahkeme çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplayan Manson, toplum hizmetini iyileşme sürecindeki insanlara yardım ederek geçireceğini aktardı.

CİNSEL İSTİSMAR SUÇLAMASINDA DA BULUNULMUŞTU

Öte yandan Marlyn Manson 1994'ten bu yana birçoğu çok dinlenenler listesine giren 11 albüm yaptı. Son yıllarda cinsel istismar suçlamalarıyla karşı karşıya kalan Manson, şikayetçi kadınlardan birine kariyerine zarar verdiği iddiasıyla dava açmıştı.

Kaynak: Independent Türkçe, BBC, CBS

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...