Tgrt Haber

Akciğer kanserine yakalanmıştı! Sevenlerini yıkan Aydemir Akbaş'tan yeni haber var!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
18 Nisan 2023 11:32 - Güncelleme : 18 Nisan 2023 12:29
Akciğer kanserine yakalanmıştı! Sevenlerini yıkan Aydemir Akbaş'tan yeni haber var!

Daha önce gırtlak kanserini yenen usta sanatçı Aydemir Akbaş, 2 ay önce ikinci kez kanser olduğunu duyurmuştu. Bir süredir tedavi altında olan Aydemir Akbaş, sağlık durumu ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Usta oyuncu Aydemir Akbaş’tan geçtiğimiz aylarda sevenlerini üzen bir haber gelmişti. Daha önce de gırtlak kanseri atlatan 87 yaşındaki usta oyuncu, akciğer kanserine yakalandığını duyurmuştu. “Bu ikinci kanser​. İlkini yendim, bunu da yenerim." diyerek ikinci kez kanser olduğunu duyuran Akbaş, son durumuyla ilgili açıklama yaptı.

"İKİNCİ KANSERİM. İNATÇIYIM "

Sabah’ta aktarılan habere göre;Akciğer kanseri​ tedavisi gören Akbaş, son durumuyla ilgili şu sözleri dile getirdi: "Dört tane kemoterapi geçireceğim. Şu an gidişat iyi, doktorlar memnun. Aşağı yukarı ben de memnunum, sadece biraz kilo verdim. Onu da halledeceğiz. Ben alışığım, ikinci kanserim. İnatçıyım."

Akciğer kanserine yakalanmıştı! Sevenlerini yıkan Aydemir Akbaş'tan yeni haber var!

"BENİM HUYUMU BİLİYORLAR. BEN KİMSEYİ ARAMAM"

87 yaşındaki usta oyuncu daha önce hastalık sürecinde kendisiyle ilgili yapılan yorumlarla ilgili şunları söylemişti: "Benim huyumu biliyorlar. Ben kimseyi aramam, kimseye söylemem. Ailem bile bilmiyordu ama biri yazmıştı. Ben de dayanamadım sosyal medyada açıklama yaptım sonra. Ulan beni üç kere öldürdüler bir tarihte. Geçer elbet bu durumda. Bu ikinci kanser. İlkini yendim, bunu da yenerim."

Aydemir Akbaş, kötü haberi yayınladığı Instagram hesabından şu ifadelere yer vermişti: "Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an Kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler. "

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...