Tgrt Haber
 - Paylaşıma beğeni yağdı
7 saat 46 dakika önce

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

İtalya'da evlenen Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz sosyal medya hesaplarından bebek beklediklerini duyurdu. Aileler arasında yapılan küçük kutlamada beklerinin cinsiyetini de paylaşan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'a tebrik mesajı yağdı.
Magazin - Magazin
9 saat 31 dakika önce

Vural Çelik'in cenaze töreninden ilk görüntüler geldi! Kız kardeşinin sözleri yürek burktu

Oyuncu Vural Çelik geçirdiği kalp krizi sonucunda 51 yaşında hayatını kaybetti. Cenaze töreni için Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’ne gelen Vural Çelik’in aile üyeleri ayakta durmakta güçlük çekti. Vural Çelik'in kız kardeşinin sözleri ise yürek burktu.
Magazin - Magazin
10 saat önce

Sihirli Annem oyuncuları buluştu! Zuhal Topal sürpriz ziyareti paylaştı

Yıllar önce yayınlanan Sihirli Annem dizisinde birlikte rol alan Zuhal Topal ve İnci Türkay dostluğuna beğeni yağdı. Yıllardır Amerika'da yaşayan İnci Türkay'ı ziyaret eden Zuhal Topal o anlardan kareyi de sosyal medya hesabından paylaştı.
Magazin - Magazin
10 saat 56 dakika önce

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım aile arasında nikah yemeği düzenledi! Pınar Deniz'in anne ve babası ilk kez görüntülendi

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım çifti geçtiğimiz haftalarda İtalya'da evlendi. Dün akşam vize nedeniyle nikah törenine katılamayan anne ve babası için küçük bir kutlama organize eden Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın karelerine beğeni yağdı. Nikah yemeğinde Pınar Deniz'in anne ve babası ilk kez görüntülendi.
Magazin - Magazin
11 saat 22 dakika önce

Prens dizisi oyuncusu Giray Altınok'un ''Yenidoğan çetesi'' tepkisi

Prens dizisiyle beğeni yağmuruna tutulan Giray Altınok, 10 bebeğin ölümüne sebep olan Yenidoğan Çetesi hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yaparak tepki gösterdi.
 - Avrupa Yakası'ndaki o sahne şaşırttı
12 saat 12 dakika önce

Vural Çelik kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti! Avrupa Yakası'ndaki o sahne hayrete düşürdü

Oyuncu Vural Çelik geçirdiği kalp krizi sonucu 51 yaşında hayatını kaybetti. Avrupa Yakası'nın bir sahnesinde Vural Çelik, "Ben bu gencecik yaşta ben niye ölüyorum" derken, partneri Suna Pekuysal'in "Kalp krizi herhalde" sözleriyle cevap verdi. Bu sahne kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Vural Çelik'in ölümü sonrası sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.
 - Cenaze bilgileri açıklandı
18 Ekim 2024 - 20:11

Avrupa Yakası'nın Kubilay karakteri Vural Çelik'in ölüm sebebi belli oldu: Cenazesiyle ilgili detaylar açıklandı

Avrupa Yakası dizisinin efsane olmuş Kubilay karakterini canlandıran Vural Çelik'in ölüm nedeni belirlendi. Henüz 51 yaşındaki Çelik dün evinde ölü olarak bulunmuştu. Çelik'in ardından aynı dizide başrolleri paylaşan Gülse Birsel ve Ata Demirer de taziye mesajı yayımlamıştı. Vural Çelik'in cenaze detayları da açıklandı. Vural Çelik neden öldü? İşte detaylar...
Magazin - Magazin
18 Ekim 2024 - 19:22

One Direction üyelerinden Liam Payne'ye veda: Kardeşimizi kaybettik

İngiliz müzik grubu One Direction üyeleri, otel odasının balkonundan düşerek hayatını kaybeden eski grup üyesi Liam Payne için ortak veda mesajı yayınladı. Mesajda, 'Onu çok özleyeceğiz. Seni seviyoruz Liam' ifadeleri yer aldı.
Magazin - Magazin
18 Ekim 2024 - 17:29

Farah Zeynep Abdullah ile Nur Sürer arasında sular durulmuyor! ''Densiz'' çıkışı geldi

Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde aldığı ödülü Yılmaz Güney’e armağan eden Nur Sürer'e Farah Zeynep Abdullah tepki göstermişti. Günler sonra konuşan Nur Sürer, oyuncu Farah Zeynep Abdullah’a “Densiz” dedi.
 - Takipçi sayısını katladı
18 Ekim 2024 - 16:55

Ayliz Duman'a yarışma bereketi! Takipçi sayısını katladı

Miss Universe Türkiye 2024 güzellik yarışmasının birincisi 20 yaşındaki Ayliz Duman oldu. Estetik iddialarıyla çok konuşulan Ayliz Duman'ın kısa sürede artan takipçi sayısı dikkatlerden kaçmadı.
 - Sosyal medyadan tepki yağdı
18 Ekim 2024 - 15:35

Yenidoğan çetesi, ünlüleri çileden çıkardı! Sosyal medyada tepki yağdı

Tüm Türkiye’de büyük tepki çeken yenidoğan bebek çetesine ünlü isimlerden de tepki geldi. 10 bebeğin ölümüne neden yenidoğan çetesi skandalıyla ilgili yeni bilgiler gelmeye başladıkça kan donduran detaylar da ortaya çıktı. Demet Akalın, Hadise ve Mustafa Sandal da yenidoğan çetesine sosyal medyadan tepki gösterdi.
Magazin - Magazin
18 Ekim 2024 - 14:47

Aydilge uğradığı tacizi anlattı! "Lütfen çaresiz hissetmeyin"

Şarkıcı Aydilge sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 30 yıl önce uğradığı tacizi ilk kez anlattı. "O görüntü gözümün önünden asla gitmiyor" diyen Aydilge, 'Anlatsam ne değişecek ki' diye lütfen çaresiz hissetmeyin, susmayın, yardım isteyin" diyerek takipçilerine seslendi.
 - Ünlülerin sosyal medya kazancı hayrete düşürdü
18 Ekim 2024 - 14:03

Hande Erçel bir paylaşımıyla bir ev satın alıyor! Ünlülerin sosyal medya kazançları ortaya çıktı

Hakan Sabancı ile yaşadığı aşk ile gündemden düşmeyen Hande Erçel, sosyal medyada en çok takipçisi olan ünlülerin başında geliyor. Hande Erçel'in bir paylaşımda kazandığı ücret ise dudak uçuklattı.
 - Belediye başkanlığı tarihinde bir ilk
18 Ekim 2024 - 12:29

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'ndan Behzat Ç. çıkışı! Geri mi dönüyor?

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, yeni görevi sonrası televizyon dizilerine ve tiyatroya ara vermişti. Son röportajında Behzat Ç. hakkında konuşan Erdal Beşikçioğlu, yeni sezonda tekrar izleyicisiyle buluşacak dizide rol alıp almayacağı konusunda açıklama yaptı.
Magazin - Magazin
18 Ekim 2024 - 11:56

Devlet Bahçeli'den Müge Anlı'ya hediye! Canlı yayında teşekkür etti

MHP lideri Devlet Bahçeli, sunucu ve gazeteci Müge Anlı’ya kendi yaşamını anlatan "Devlet Bahçeli: Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi" kitabını hediye etti. Müge Anlı ise canlı yayında Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.
Magazin - Magazin
18 Ekim 2024 - 11:14

One Direction üyesi Liam Payne balkondan düşerek hayatını kaybetmişti! Otopsi raporu ortaya çıktı

One Direction grubu eski üyesi Liam Payne, Arjantin’de kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetmişti. Şüpheli ölüm sonrası İngiliz şarkıcı Liam Payne’nin adli tıp raporu ortaya çıktı.
 - Kızının uyuşturucuya nasıl bulaştığını anlattı
18 Ekim 2024 - 10:27

Umut Akyürek ile Oktay Ertuğrul kızları Melek Bal'ın nasıl bağımlı olduğunu anlattı

Şarkıcı Umut Akyürek, kızı Melek Bal'ın bağımlı olduğunu açıklayarak, "Kızım ya kendini öldürecek ya da bizi" sözleriyle yetkililerden yardım çağrısında bulunmuştu. Şarkıcı Umut Akyürek ve eşi Oktay Ertuğrul, aileleri uyararak sosyal medya platformlarındaki tehlikeye dikkat çekti.
 - Son görüntüleri ortaya çıktı
18 Ekim 2024 - 09:25

Vural Çelik evinde ölü bulundu! Son görüntüleri ortaya çıktı

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı, Seksenler'in Niyazi'si Vural Çelik, 51 yaşında hayatını kaybetti. Üzücü haberi Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven duyurdu. Bir süredir tedavi altında olan Vural Çelik'in ölümünden saatler önce market alışverişi yaptığı anların görüntüsü ortaya çıktı.
 - Evinde ölü bulundu
17 Ekim 2024 - 20:35

Son dakika | Avrupa Yakası'nın Kubilay'ından acı haber! Vural Çelik hafızalara kazınmıştı

Son dakika haberi: Avrupa Yakası dizisindeki Kubilay Peynircioğlu rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Vural Çelik 51 yaşında hayatını kaybetti. Çelik'in evinde ölü bulunduğu bildirildi.
 - Demet Akalın'dan yorum gecikmedi
17 Ekim 2024 - 17:21

Miss Universe Türkiye birincisi Ayliz Duman estetik iddialarına çocukluk fotoğrafıyla cevap verdi! Demet Akalın'dan yorum gecikmedi

Miss Universe Türkiye 2024 birincisi 20 yaşındaki Ayliz Duman oldu. Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil edece Ayliz Duman, estetik iddialarına ise paylaştığı çocukluk fotoğraflarıyla cevap verdi. Ayliz Duman'a bir yorum da şarkıcı Demet Akalın'dan geldi.
Sona Git