Tgrt Haber

Kara Şimşek efsanesi 36 yıl sonra Türkiye’de yeniden çekiliyor: Dizinin ünlü oyuncusu da kadroda

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
21 Eylül 2022 11:02 - Güncelleme : 21 Eylül 2022 11:29
Kara Şimşek efsanesi 36 yıl sonra Türkiye’de yeniden çekiliyor: Dizinin ünlü oyuncusu da kadroda

ABD’de yapılan ve tüm dünyayı kasıp kavurarak bir döneme damga vuran efsanevi dizi Kara Şimşek, Türkiye’de yeniden çekilmeye başladı. Çekimlerinin orijinal KITT otomobiliyle gerçekleştirileceği filmde, April Curtis karakterini oynayan başrollerden Rebecca Holden de rol alacak.

1985’te yılının uluslararası fenomen Kara Şimşek dizisi ve ünlü yıldızı Rebecca Holden Türkiye’de. Kendi kendine hareket edebilen, konuşabilen yapay zekalı otomobil KITT ile sürücüsü 'Michael Knight'ın başından geçen olaylar işlendiği Kara Şimşek, Türkiye’de yeniden ekranlara gelecek.

Kara Şimşek efsanesi 36 yıl sonra Türkiye’de yeniden çekiliyor: Dizinin ünlü oyuncusu da kadroda

“DÜNYADA REKOR KIRAN 10 FİLM VE DİZİYİ ORİJİNAL OYUNCULARIYLA GETİRECEĞİZ”

Dizinin Türkiye’de yeniden çekilmesi aklına gelen ve dizinin ünlü başrol oyuncularından olan Rebecca Holden’i bu iş için Türkiye’ye getiren yapımcı Ramiz Özbay: "Filmin başrol oyuncusu ve orijinal arabasıyla dünyada ilk kez bir kısa film çekiyoruz. Film, 15 dakika olacak. Dünyada izlenme rekorları kıran 10 film ve diziyi orijinal oyuncularıyla bu şekilde Türkiye'de tekrar çekeceğiz" dedi. Filmin oyuncularından Wilma Elles ise böyle bir dizide oynamaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. Film için İstanbul’a gelen Holden ise duygularını şöyle ifade etti: "Yıllar sonra Kitt ile buluşmak çok heyecanlı. Ramiz'e bu projeyi hayata geçirdiği için çok teşekkür ediyorum"

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...