Tgrt Haber

'Kardeşlerim' dizisinin Şengül’ü Fadik Sevin Atasoy diziden neden ayrıldığını açıkladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2024 14:02 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 14:12
'Kardeşlerim' dizisinin Şengül’ü Fadik Sevin Atasoy diziden neden ayrıldığını açıkladı

Kardeşlerim dizisinde Şengül karakteriyle 3 sezondur yer alan Fadik Sevin Atasoy, diziden neden ayrıldınız?" sorusuna, “Yapımcı anlayış gösterdi. Bedenen tükendik.” sözleriyle cevap verdi.

Sevilen dizi Kardeşlerim’den bu sezon ayrılan Fadik Sevin Atasoy, Nişantaşı’nda görüntülendi. ‘Muhabirlerin diziden neden ayrıldınız?’ sorusuna sağlık sorunlarını cevap olarak gösterdi.

"ÇOK YORULDUM"

'Kardeşlerim' dizisinden ayrılan Fadik Sevin Atasoy, neden ayrıldığıyla ilgili, "Oynadığım Şengül'ün öldüğü bölümde annemde (Emel Göksu) 'Aile' dizisinde ölmüştü. Karakterleri öldürdük sonra annemle tatile çıktık. Çok yoruldum. Dizilerde üç sene çalışmak altı sene gibi... Yapımcı anlayış gösterdi. Bedenen tükendik. Çok tatlı ayrıldık ekiple. Halen konuşuyorum. Tadında bırakmak lazım" dedi. Oyuncu, "Sinema filmi yazıyorum. Dönem hikayesi. Biraz dinleyeyim sezona bakarız" sözlerine yer verdi. 

'Kardeşlerim' dizisinin Şengül’ü Fadik Sevin Atasoy diziden neden ayrıldığını açıkladı - 1. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...