Tgrt Haber

Kardeşlerim’in Elif’i Dilara Sümbül hastaneye kaldırıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
22 Aralık 2023 09:11 - Güncelleme : 22 Aralık 2023 09:34
Kardeşlerim’in Elif’i Dilara Sümbül hastaneye kaldırıldı

Kardeşlerim dizisinde Elif karakteriyle ekranda olan Dilara Sümbül, apar topar hastaneye kaldırıldı. Karnındaki şiddetli ağrı sebebiyle hastaneye kaldırılan oyuncunun yumurtalık kistinin patladığı ortaya çıktı.

“Kardeşlerim” dizisinin oyuncusu Dilara Sümbül sağlık sorunu nedeniyle zor anlar yaşadı. Karnındaki şiddetli ağrı nedeniyle hemen hastaneye kaldırılan Sümbül’ün yumurtalık kistinin patladığı ortaya çıktı.

KARDEŞLERİM​ DİZİSİNİN OYUNCUSU HASTANEYE KALDIRILDI 

Kardeşlerim dizisindeki performansıyla dikkat çeken başarılı oyuncunun hastanede tedavisi devam ediyor. Dilara Sümbül bugün hastaneden taburcu edilecek ve işinin başına dönecek.

Kardeşlerim’in Elif’i Dilara Sümbül hastaneye kaldırıldı

DİLARA SÜMBÜL KİMDİR?

1997 doğumlu Dilara Sümbül, 2018 yılından itibaren Elimi Bırakma, Baş Belası, Evlilik Hakkında Her Şey, Duy Beni gibi çeşitli film ve dizilerde yer aldı. Oyuncu​ asıl çıkışını 2018-2019 yıllarında Elimi Bırakma dizisinde Gizem karakteriyle yakaladı.

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...